Celá UKF je flákaren?Sú tam aj normálne odbory, ktoré majú aj uplatnenie?
Poznám 40 ludí z gympla, ktorí sa prihlásili na UKF, vacsina z nich uz ukoncila stúdium v prvom rocníku a prihlásili sa do Bratislavy na lepsiu skolu, aj ja som ukoncila teraz
Tak to isté je aj na UCM v TT, tí čo odišli sú tí čo si idú za svojím a vedia rozlíšiť úroveň, ja poznám tiež asi 15 ľudí čo po prvom ročníku odišli na lepšiu školu a povedali, že neľutujú stratený rok, že ten sa im vráti v podobe lepšieho vzdelania a hodnotnejšieho titulu
@timea91 keď nevieš, tak prosím ťa nepíš hovadiny, či si náhodou preštudovala všetky tie vypísané odbory, že to vieš???
keď si vyberiete nejaký debilný odbor na štýl sociálna práca tak sa nečudujte že z toho nič nemáte, také odbory sú na každej škole, nie len na UKF, čiže nie nie je celá škola flákareň... !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Na aky odbor chodís?
dalsie pekné pozoruhodné názvy:bilingválny mediátor, blízkovychodné stúdia, hungarologia, stredoeuropska areálová kultúra, regionálny rozvoj
keď si vyberiete nejaký debilný odbor na štýl sociálna práca tak sa nečudujte že z toho nič nemáte, také odbory sú na každej škole, nie len na UKF, čiže nie nie je celá škola flákareň... !