cautr..chcel by som sa opytat ,ma niekto skusenost s tymto? proste..maturujem akokeby dvakrat ,ale s tym ,ze v stvrtom zo sloviny a v piatom z anglimy..bolo by mozne to ukoncit v stvrtom s tym ,ze by som mal maturitu alebo by sa mi ta maturita zo sloviny
nepocitala ako platna? chcel by som vazne vediet ,ci to je mozne ,nikde o tom nic neviem najst a zatial nechcem robit o tomto rozruch v skole ,samozrejme ,ze sa potom budem pytat aj v skole ,ale lepsie o tom vediet uz nieco vopred..diky
ked zo sloviny zmaturujes, dostanes vysvedcko a koniec.. neviem ci to myslis tak, ze by si strednu uplne skoncil po stvrtom..lebo to sa neda - potrebujes este maturu z volitelnych a cudzieho jazyka... + nechapem celkom,preco si na bilingvale, ked na konci neskoncis s tou c1? ci zle chapem?
@ye6xncvl lietaju mi uz rozne alternativy po hlave ,ako sa zbavit skoly ,preto ano ,po stvrtom by som skoncil a byee samozrejme ,ze ked to tak nepojde ,tak dajak to prezijem alebo ten posledny rok dokoncim externe zase.. ist na bilingval a ocakavat nieco je ine ako uz tam byt ,studovat a vidiet,ake to tam je ta c1 by bola jedine na papieri ,kedze realne sa clovek velmi nedokaze naucit na tu c1 v skole na Slovensku,resp. to je zlozitejsie ako tu anglictinu pouzivat stale a hlavne vyuzivat v praxi,nie na nejake neprirodzene zadania dane v skole dufam,ze ma chapes
no v tom pripade by si musel maturovat zo vsetkeho. s piatakmi a bol by si pozadu s anglinou.. neviem teda.. alebo stvrty rocnik znovu na normalnom gymku ... a hej, c1 moc nevyuzijes na svk, ale len ak sa jej nebudes venovat cize zase.. na co si na bilingvale ked mas jazyky u riti .. ktory rocnik si teraz?
tak ked mi ina moznost neostava ,musim to dokonciit alebo v stvrtom rocniku prestupit na normalne gymko a zmaturovat jak nic noo ale ja som tam isiel kvoli tomu ,ze ma anglina bavi naozaj ,ide mi to ,lenze ten (ne)system co tam je tak je velmi neefektivny preto chcem co najskor vypadnut ,aby som mohol ist do zahranicia a ziiit normalne ,pripadne tam ist dalej studovat nieco normalne ,kde to aj funguje ,nie ako tu,vo Fickovej skorumpovanej republike diky moc za tvoj nazor k tomu ,myslel som si aj ,ze to tak je ,ale mal som v sebe trochu viery ,ze to tak nebude a bude sa s tym dat nejako vydzubat
no musis ofc dokoncit vsetky predmety.
ak by si velmi chcel tak si daj pozor na jednu vec - ja som chcela po 4 rocniku menit skolu a vraveli mi vtedy ucitelia ze ked odidem tak mi nemusi nova skola uznat tie maturity co uz mam resp ine veci. ze by som nemala dost seminarov z inych maturitnych predmetov a nepripustili by ma resp by tam chceli aby som opakovala 4 rocnik... uz si to nepamatam bolo to pred viac ako par rokmi ale vyslo mi z toho ze bude lepsie zatat zuby a rok este vydrzat. existuje aj moznost samozrejme ze ma skola ojebala v tejto otazke lebo sa im moj napad velmi nepozdaval
jaj a nerob si iluzie ze niekde inde je sveta zit. v kazdej krajine sa nieco najde
kazdopadne drzim palce mam este v pamati aky bol posledny rok strednej hrozny
@3 pičovina. Na bilingválnom gymnáziu sa dá naučiť na C1. Aj na klasickom. Prakticky kdekoľvek, keďže angličtina je absolútne primitívny jazyk.
A k otázke, maturitu ti určite neuznajú, kým nemáš zmaturované zo všetkých predmetov.
@10 teda, ti ju proste neuznajú ako ukončené stredoškolské vzdelanie s maturitou.
WTF. Som si myslela, že toto je samozrejmosť a že priemerný gymnazista má aspoň takú mentálnu kapacitu, aby to chápal. Ach, tie "prehnané" nároky...
@10 a ja si zase myslim,ze co si napisal ty ,tak je picovina kedze je to individualne ,ano,na papieri mozes mat tu C1 ,ale ja nepotrebujem to mat len na papieri a pri takomto systeme ,aky na bilingvali ,tak sa urcite nenaucim na tu C1 ,kedze ucitelom ide o memorovanie a znamky ,nie skutocne vedomosti ,ktore student nadobudne..da sa to a opat nesuhlasim s tym ,ze anglictina je lahky jazyk,je to tvoj subjektivny nazor a vela ludi by s tebou nesuhlasila..ked raz nieco ovladas ,tak ti to moze prist lahke ,ale realne pre niekoho ineho je to nieco ,co mu nemusi velmi ist ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ak by si velmi chcel tak si daj pozor na jednu vec - ja som chcela po 4 rocniku menit skolu a vraveli mi vtedy ucitelia ze ked odidem tak mi nemusi nova skola uznat tie maturity co uz mam resp ine veci. ze by som nemala dost seminarov z inych maturitnych predmetov a nepripustili by ma resp by tam chceli aby som opakovala 4 rocnik... uz si to nepamatam bolo to pred viac ako par rokmi ale vyslo mi z toho ze bude lepsie zatat zuby a rok este vydrzat. existuje aj moznost samozrejme ze ma skola ojebala v tejto otazke lebo sa im moj napad velmi nepozdaval
jaj a nerob si iluzie ze niekde inde je sveta zit. v kazdej krajine sa nieco najde
kazdopadne drzim palce mam este v pamati aky bol posledny rok strednej hrozny
A k otázke, maturitu ti určite neuznajú, kým nemáš zmaturované zo všetkých predmetov.
WTF. Som si myslela, že toto je samozrejmosť a že priemerný gymnazista má aspoň takú mentálnu kapacitu, aby to chápal. Ach, tie "prehnané" nároky...