Ahojte Neviete niekto ako to je keď som ešte offcialne študentom vysokej školy, ale nechodím tam. Kedy mi mi skončí status študenta, ak sa sa neodhlásim zo školy sám ? Chodil som tam asi 2 týždne a potom som sa nato vykašlal. Asi pred dvoma mesiacmi so
@auxer buď ťa vykopnú už na konci zimného semestra (február) alebo až na konci letného (k 31.8.). Ak ti zatial nedošlo rozhodnutie o ukončení štúdia, tak budeš asi študentom až do septembra.
Potom sa na úrad práce choď nahlásiť hneď na začiatku septembra, aj keď ešte nemáš rozhodnutie o vylúčení. Stačí že im oznámiš, že bude zmena a potom dodatočne prinesieš papiere.
Ja som o tomto nevedel, čakal som na to až kým príde rozhodnutie (poslali to koncom októbra) a až potom šiel na úrad práce. A tak som si musel doplatiť zdravotné poistenie za 2 mesiace.
Na tvojom mieste by som tam nacupkal a opýtal sa, lebo školy si určujú samé dátum vyhadzovu študenta , a ten papier ti síce prísť môže ale ak tam bude dojebkaný dátum že ho budeš mať niekedy veľmi pozadu, tak si dlžnikom zdravotnej poisťovne A ver tomu že to nieje lacná záležitosť už teraz im idem 97€ za necele 2 mesiace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Potom sa na úrad práce choď nahlásiť hneď na začiatku septembra, aj keď ešte nemáš rozhodnutie o vylúčení. Stačí že im oznámiš, že bude zmena a potom dodatočne prinesieš papiere.
Ja som o tomto nevedel, čakal som na to až kým príde rozhodnutie (poslali to koncom októbra) a až potom šiel na úrad práce. A tak som si musel doplatiť zdravotné poistenie za 2 mesiace.
Nemáš začo.
Super vysvetlené Vďaka