Zasa dlhý odkaz? “V súvislosti s ukončením štúdia na strednej alebo vysokej škole Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. pripomína študentom, aby nezabudli svojej zdravotnej poisťovni oznámiť, kto bude za nich ďalej platiť zdravotné odvody.“ - zo stránky » www.vszp.sk/...
@azizi dakujem, nenapisala som podradne ale poradne... cize formou diskusie ako tu a citat nejakych 5 stran sa mi popravde teraz nechce... radsej sa budem ucit este na statnice...
@anjelik107 Aha, tak to sa ospravedlňujem, zle som to prečítala. No ak nebudeš ihneď pracovať, tak by si sa mala zaregistrovať na úrade práce ako uchádzač o zamestnanie, aby za teba preplácal štát zdravotné poistenie. Do zdravotnej treba ísť potom aj s dokladom z úradu práce. A všade si vždy vezmi aj doklad o ukončení štúdia.
no u mna je to skor naopak... ja ned nastupujem do roboty tak neviem ci treba nieco na urad prace alebo nie... viem ze treba ukoncit rodinne pridavky a isto nieco do poistovne ale neviem ako to presne... musim si este kuknut poriadne tu stranku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Daj do googlu, že povinnosti absolventa
Tak skús tu: » www.upsvar.sk/obcan/som-absol...
» www.vszp.sk/o-nas/informaci...
Ja som bola na úrade práce a v zdravotnej poisťovni.