Budúci rok sa chystám navštevovať túto inštitúciu a tak by ma zaujímalo,aké sú kritéria na pridelenie internátu (resp.či mi ho dajú ked som z Ružomberka) ??
A tí čo študujete v Bystrici zvolili by ste radšej intrák alebo privát?
Ďakujem za pomoc
ako prvacka dostanes, neskor uz zrejme nie takze teraz chod, skus si ako to tam je a popripade od letneho semestra pojdes na privat alebo potom od dalsieho roka
V prváku je kritériom vzdialenosť. Intráky sa prideľujú ak máš vzdialenosť viac ako 100km (alebo 150km nie som si presne istá). Ja som mala menej a nedostala som intrák ani ako prváčka. Ja bývam 2 roky na byte a už by som nemenila Záleží od toho, ktorý intrák dostaneš, ale niekoľko pár miest sa uvoľní aj počas roka. Takže ak by si chcela bývať na intráku treba to sledovať a dá sa tam dostať aj v priebehu roka :
hej, pozri si niekde na stránke školy tie presné km, od koľkých sa internát dostáva, ale určite by si mala dostať, aj ľudia zo ZA dostali v prvom ročníku internát.
Nebola som na inom internáte, iba na tom, kde teraz budem budem bývať už druhý rok, a to je ŠD3. Či ti internát vyhovuje, záležípodla mňa dosť od prideleného bloku internátu(niekde sú takí ludia, inde iní - čiže rozdielny hluk na rozdielnych blokoch alebo poschodiach toho istého bloku) a určite aj od konkrétnej izby - čiže podla spolubývajúcich. Skúsiť by si to asi mala časom uvidíš, či chceš ísť na byt. Ale ťažko ísť hneď na byt, ak nikoho nepoznáš, že..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Nebola som na inom internáte, iba na tom, kde teraz budem budem bývať už druhý rok, a to je ŠD3. Či ti internát vyhovuje, záležípodla mňa dosť od prideleného bloku internátu(niekde sú takí ludia, inde iní - čiže rozdielny hluk na rozdielnych blokoch alebo poschodiach toho istého bloku) a určite aj od konkrétnej izby - čiže podla spolubývajúcich. Skúsiť by si to asi mala časom uvidíš, či chceš ísť na byt. Ale ťažko ísť hneď na byt, ak nikoho nepoznáš, že..