Ahojte, teraz ma čakajú talentovky na umeleckú (škola úžit. výtvarníctva Josefa Vydru v Bratislave) a chcela by som sa spýtať, či niekto nemá skúsenosti s nejakou umeleckou školou a celkovo,aký má názor na šupky..
A mám sa báť internátu?
ja som tam chodila.. boli dva internáty čo boli zabezpečené zo školy - na Peknej ceste a na Račianskej ceste oproti Vinohradom - ale ten na Rač. už tuším neexistuje, a áno sú ďaleko, ale tak bývali tam všetci
na tom na Peknej bolo fajn, síce trošku odveci režim s tými večierkami a priepustkami atď, ale dalo sa zniesť. ten druhý som neznášala, prostredie aj ľudia stelesnená depresia ale tak niektorí si pochvaľovali
Som z internátu Pekná cesta, 2 spolubývajúce sú z umelky Sklenárka, ďaľšia vedľa na bunke zo šupky... Moje spolubývajúce vkuse niečo pi*ujú na svoju školu, ale od baby zo šupky som ešte ani jedno krivé slovo na školu nepočula, čiže asi sa jej tam páči nom a internát Pekná cesta je celkom v pohode, pokým nemáš potrebu každý deň piť alebo húliť trávu. S tými priepustkami je to síce blbé (bežne bez priepustky môžeme byť vonku do 18tej a keď si vypýtame priepustku max do 21 a môžeme len 2x do týždňa, + v piatok a sobotu sú priepustky do 22hej) ale dá sa spoločensky vyžiť
@shiroslav dlho som tu nebola tak oneskorene, dakujem za reakciu. nejako som zozmolila tie internaty a sla si ich aj obehat ale kedze byvam len 60 km od ba cca tak mi povedali na Peknej ceste ze nemam sancu konkretne u nich aby som sa dostala na internat co uz asi dochadzacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
absolutne netuším, dúfala som že tu niekto napíše nejaký tip, lebo čo som pozerala tak skoro všetky sú vysokoškolské alebo sú ďaleko
na tom na Peknej bolo fajn, síce trošku odveci režim s tými večierkami a priepustkami atď, ale dalo sa zniesť. ten druhý som neznášala, prostredie aj ľudia stelesnená depresia ale tak niektorí si pochvaľovali