Ahoj, prosím vás potrebujem poradiť. Chcela som ísť na ssuš na ivánskej lenže je to tam dosť drahé. Potom som chcela ísť na sš užitkového výtvarníctva, lenže kamoška hovorila že je to ešte horšie ako iné umelecké. Prosím vás poradte mi nejaké iné umelecké
šupka (chodial som ale mala sanca ze sa dostanes, musis byt mrte dobra ) aj na sklenarovu som chodila jeden rok a potom som prestupila hentam, lebo to bolo mega zle. o inej nesukromnej neviem
ok, pozerala som si tvoje prace je to v pohode, urcite chod na supku, je to velmi dobra skola, znama v celej strednej eu, chodilo tam mrte umelcov ale je velmi velmi narocna na cas
aha, pises o supke, nevsimla som si. preco je to zle? je to najlepsia skola co sa tyka tohto zamerania, len je narocna. ale ked to chces robit lepsiu cestu na sr nemas. ostatne su sity ale drahe jak kurva (napriklad uat v petrzalke )
@denisska no tak ako kamaratka mi to hovorila ale tak lepsie je pocut nazor tych ktory tam chodili ako od druhych asi pojdem na tu skolu uvidim som s Pezinka tak to bude trosku makacka stavat rano ...a co si myslela tym ze je narocna?
@ewa12 no ak si vyberes grafiku alebo tak, tka budes kreslit nonstop , strasne vela uloh budes mat a malo casu na zrealizovanie taky vtip jeden o supke sa hovori ze ziaci si v marci hovoria ze jeej uz len jeden krat sa vyspim a budu vianoce
ja som chodila na fotku, ta jedina bol flakacsky odbor, a celkovo fotka isla vzdy proti vedniu skoly a vsetko musela robit opacne myslim aj profesori a tak. ale aj tak uz to nie je co to byvalo volakedy. no skola co sa tyka zamerania je urcite dobra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja som chodila na fotku, ta jedina bol flakacsky odbor, a celkovo fotka isla vzdy proti vedniu skoly a vsetko musela robit opacne myslim aj profesori a tak. ale aj tak uz to nie je co to byvalo volakedy. no skola co sa tyka zamerania je urcite dobra