Stojárina jednoznačne , naučíš sa rysovať a to ručne v 2D v 3D inventori , Cad systémi , naučís sa základy materialov na stojárskej technologii na Technockom zobrazovaní pochopíš vnímať troj rozmerne a základy kotovania , na mechanike výpočty a zadania - ťažká skola , ale na vysoku technického zamerania beru s strojáriny najskôr
nejaká škola pedagogického zamerania, pretože štátna správa je štátna správa a tam keď napr. učitelia začnú štrajkovať kvôli vyšším platom, tak im ten plat zvýšia, ale ak niekto pracuje u súkromníka tak darmo bude prosiť,nariekať on mu ten plat nezdvihne... pedagogicka akadémia je dobrá v utorok som robila talentové skúšky na odbor učiteľstvo a prijali ma takže som rada alebo ak nechceš byť učiteľ tak si sprav na nejakej škole maturitu normálne a choď ku polícii alebo do armády ako môj brat
pedagogická škola je hovadina .. prečítaj si trošku internet akú buducnosť maju humanitné odbory ..... vysokoškoláci zarabaju ako učen zvarač ... to nieje bohvie čo -
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Stojárina jednoznačne , naučíš sa rysovať a to ručne v 2D v 3D inventori , Cad systémi , naučís sa základy materialov na stojárskej technologii na Technockom zobrazovaní pochopíš vnímať troj rozmerne a základy kotovania , na mechanike výpočty a zadania - ťažká skola , ale na vysoku technického zamerania beru s strojáriny najskôr
alebo ešte kreslenie animovaných seriálov