Zdravím všetkých! Potrebujem tak maaličko helpnúť. Na DÚ na slovinu máme napísať umelecký opis, čo by nebol až taký veľký problém, ale my máme napísať umelecký pois RADIÁTORA!! D som z toho úplne vedľa, niečo mám ale potrebujem nápady presne takých šiko
@karlotiskot jeejda.. dumám nad tým stále, nie som ten typ človeka, čo len čaká kým mu niekto povie jak tomá spraviť, len som myslela, že by to mohlo byť tiež dobré rozptýlenie pre vás...
Oko mi naň padá každý deň, milujem to teplo, ktoré sála jeho telo. Bez neho by nebol môj zimný deň hrejúcim, bez neho by som sa musela túliť k deke. No on tam stále je, pripravený na povolanie do služby. Je to on -radiátor. dobre končím nemám čas ti sloh písať ale ako vsuvka do môjho super dňa to bolo pekné
Ja neviem, tu sme všetci strašne uvedomelý (čo je vlastne čudné, keďže si tu ľudia myslia skrz na skrz o sebe, že sú jebnutý) a tak nás serie, keď niekto nevie používať vlastnú hlavu tak dobre ako my.
Krivky rebier sivo sychravého radiátor sa prelínajú a odrážajú kúsočky mesačného svitu prenikajúce skrz polootvoreného okno. Jeho dokonalosť doplňaju ventily sťa vyrobené, akoby majster Pavol strávil nad nimy celú noc. Atď................... Zapoj svoju hlavu .
veď je to predsa tak ľahké, vlastne opis všetkého sa dá preštylizovať a môžeš to poňať humorne alebo ponuro, personifikovať achhhh, dokonca mi napadá aj príbeh s prekvapivým rozuzlením...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kedy toto skončí a deti sa zas raz naučia používať vlastnú hlavu (ach)
@2