cauko, velmi by som potreboval zistit ako sa da dostat k praci umyvanie mrtvol. ak poznate nikoho kto to robil, a viete ako sa k tomu dostal, velmi by ste mi pomohli infom. dakujem!
Kamoska to robila, nechala toho po tom, ako dostala na umytie nejakeho 14 rocneho chalana ktory si vystrelil mozog. Rozhodne velmi neoporuca, ze ona ma silny zaludok, ale ze clovek si po nejakom case uvedomi, ze to, co prave umyva rovnako, ako sa umyvaju taniere volakedy chodilo, rozpravalo, malo kamaratov atd. Tie peniaze vraj za to rozhodne nestoja
ako nemyslim, ze mam problem vidiet vnutornosti a podobne veci, operoval som uz dost zvierat, ale s ludmi a hlavne mrtvymi, doknca neposkodenymi je to asi ine. toto je skor taka kratkodoba cinnost, nemyslim ze by to hocikto vydrzal dlhsie nez mesiac.
15. mne na tom case zase az tak nezalezi...dokonca sa v noci citim trochu prirodzenejsie....vlastne mi nic z toho az tak neprekaza..az na to ze uz na tom nemam zaludok ako ked som mala tých 14.....uz mi to robi trochu problemy....
panecku, a ja sa za 800 na hodinu tolko oprogramujem ze... a pritom na taky nerabok netreba nic vediet.
Mam dost silnu zaludok. Ak nebol niekto iny, tak nejak by som uz urobil, okrem malovania. Malovat neviem. Ale pravidelne urcite nie. Aj som chcel byt patolog, fakt mi take veci nerobia problem.
Mamka ma silny zaludok. Ale oco, na domasu mal ist hladat mrtvolu pod vodou, nasiel ale 3 dni nespal iba sa triasol.
No ja som chcel spojit "prijemne s uzitocnym" , kedze sa chystam na medinu, myslim ze by mi to vela dalo, vlastne som dopredu chcel zistit ci na to mam...a lahsie by sa mi zvykalo v pitevnych zalezitostiach na medine...mozno tiez na to nemam zaludok, ale je to pre mna vyzva... a navyse ked som pocul o 1000sk/hod, zdalo sa mi to ako zaujmava prilezitost... problem je v tom, ze aj kebyze sa idem opytat osobne do nejakej nemocnice, tak asi by ma povazovali za vysinuteho, kebyze pridem tam niekde s takouto otazkou
ja neviem ci by som na to mala nervy,no a keby sa uz na taketo nieco dam,z dakeho nevysvetlitelneho dovodu,trebars neni su peniazky,alebo len tak pre zaujimavost,tak by mi pri tejto cinnosti asi musela hrat na plne pecky nejaka hudba ktora je velmi energicka ..kebych musim len tak v tichu umyvat nieco jak mrtve tela,vntuornosti a neviem co,tak jako by mi asi siblo utiekla by som odtial,kedze by na mna asi dolahol divny pocit ...a v neskorsom stadiu depresia
kamaratkina sesterka ide cez leto na patologiu tu o nas.. ako ja by som sa na to asi nikdy nedala ale zevraj ze to za 100 tisic na mesiac co neni zas az tak malo
Viem,že som vadná,ale ja by som to v pohodke robila aj za 100sk ....ale nemám vek ....ale kebyže poznátie niekoho kto by zobral aj 14ročnú babu tak dajte vedieť
neni problém sa k tomu dostať ale naozaj málo ľudí ma na to nervy a žalúdok... už som počul aj že to robili nejakí teenageri čo sa ožrali a potom to tak aj vyzeralo (nechcite vedieť)... pre info bežte sa spýtať do Krematória tam by vám snáď mali poradiť ale kto si myslí že je to len tak tak je na veľkom omyle... to je veľmi náročná práca na psychiku a mne by to teda za tie prachy nestálo keby ma dennodenne prenasledovali tie myšlienky.. niekto si povie že má silný žalúdok... to aj ja o sebe možem povedať, ale tam nejde len o ten žalúdok skôr o psychiku, keď už pojde do tuhého a uvedomíte si čo tí ľudia boli zač aké mohli mať osudy, že mohli mať celý život pred sebou a podobné veci a to vás bude prenasledovať... toho sa len tak nezbavíte a to ani keby mi 10x tolko platili by som nezniesol, ale kto sa s tým dokáže vysporiadať tak nech si to vyskúša... Ale myslím že dobre vedia prečo dávaju tolko penazí za to a vkuse na to hladajú nových ľudí
S tým umývaním mŕtvol je to fake...je veľmi pravdepodobné že to nikto nikdy ako brigádu nerobil (s výnimkou zamestnancov pohrebného ústavu samozrejme)Celé je to pravdepodobne tzv. urbánna legenda: príbeh, väčšinou strašidelný, alebo aj vtipný, ktorý si ľudia rozprávajú ako pravdivý, dokonca sa odvolávajú na svojich známych, ktorýkm sa to údajne stalo, pravdou je že tieto storky su väčšinou vymyslené, je totiž podozrivé že by sa isté kuriozitky stali toľkým ľuďom na toľkých miestach.Milý morkaws, olgojchorchoj: pravdepodobne sa dlho načakáte, alebo sa mýlim?
ešte mi napadlo: je to pravdepodobne ´veľmi podobná storka ako tie o tom, že vás z ihriska unesie čierna sanitka a predajú vás na orgány, že vám na diske nasypú do drinku drugs, že sa niekomu zasekla hlava v kontajneri na triedený odpad a niekto ho vymrdal zozadu...v zahraničí ale minule už aj v čechách vyšli celé zborníky týchto historiek, kde sa dokázalo že všetky sú nepravdivé. mozte checknut napriklad: » www.cernasanitka.cz/index.php?idfi=...
Ahoooj ... mno ja sa ccem spytat,ci ste nieco konkretne zriesili bo ja by som ccela taku brigadi tiez,len neviem kde zacat tak ked to cekne niekto "kompetentny" ,mohol by mi dat vediet .. hmm .. dikes ... papa
aj ku mne sa dostala informacia o takejto praci cistenie mrtvol...asi v trnave neviem ci v nemocnici alebo kde....zevraj sa da dobre zarobit...3000sk na hod ale max 3 hod denne 9000 sk za den slusne peniaze ale neviem ci by som to zvladol....poradite mi kde sa mam na to opytat a co ta praca obnasa presne????
hahahaha najviac ma pobavilo ze mam 14 rokov a robila by som to aj za 100SK... dievca ti hovorim ze by si tam len vkrocila zbadala mrtveho cloveka, posrala by si sa utekala.. a aj ostatny co tu pisete, polovica z vas len ze struhate machrov,a dalsia ze si myslite ze by ste to zvladli... ale hovorim vam ze vacsina urcite nie.. preto je tam praca tak dobre platena... Neni to o silnom zaludku, a ze sa nebojite a nevadi vam krv...
Najviac tu trpy psychika.. tym ktory su rozhodnuty skusit to a potrebuju peniaze (napr ja na auto) doporucujem to robit len par tyzdnov, zobrat penaze a ist prec... osobne si myslim ze by som to nevydrzal robit cely mesac...
Je tu niekto z KOSIC ze vraj tam davaju za takuto pracu 100e /4 hod. Ja by som sa isiel spytat do nemocnice ale poslu ma na psychiatriu alebo co, nevie nieto kde je to presne ???
njn aj ja b som rád v Blave niečo takéto zohnal... Práca náročná len na psychiku, a pokial viem s tou problém nemám. Možno sa pletiem, ale isto by som to chcel skúsiť robiť
Mali by Ste takú prácu hľadať niekde na cintorínoch . Alebo si vyberte živnosť a začnite sa tomu venovať na plné gule. To je veľký biznis ... len sa v ňom presadiť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
teraz na to uz nemam zaludok.....takze ti neviem poradit...ale pevne nervy
Nesiel som...len po nociach..WAAAAA
Ale tak ono to zas nieje až taká sranda, keď máš zmývať nejaké "lego"
"Spokojnosť nášho klienta je naším cieľom"
Nieto ju ešte umývať alebo obliekať, maľovať
Ale niekdo to musí robiť, aj zárobok je celkom dobrý, len treba mať na to silný žalúdok
panecku, a ja sa za 800 na hodinu tolko oprogramujem ze... a pritom na taky nerabok netreba nic vediet.
Mam dost silnu zaludok. Ak nebol niekto iny, tak nejak by som uz urobil, okrem malovania. Malovat neviem. Ale pravidelne urcite nie. Aj som chcel byt patolog, fakt mi take veci nerobia problem.
Mamka ma silny zaludok. Ale oco, na domasu mal ist hladat mrtvolu pod vodou, nasiel ale 3 dni nespal iba sa triasol.
Ja by som do toho teda nesiel, aj keby som mal fakt krizu.
3. Btw. nechapem preco len po nociach, to je ako bonus nech to ma trochu grady ?
ja neviem ci by som na to mala nervy,no a keby sa uz na taketo nieco dam,z dakeho nevysvetlitelneho dovodu,trebars neni su peniazky,alebo len tak pre zaujimavost,tak by mi pri tejto cinnosti asi musela hrat na plne pecky nejaka hudba ktora je velmi energicka ..kebych musim len tak v tichu umyvat nieco jak mrtve tela,vntuornosti a neviem co,tak jako by mi asi siblo utiekla by som odtial,kedze by na mna asi dolahol divny pocit ...a v neskorsom stadiu depresia
Najviac tu trpy psychika.. tym ktory su rozhodnuty skusit to a potrebuju peniaze (napr ja na auto) doporucujem to robit len par tyzdnov, zobrat penaze a ist prec... osobne si myslim ze by som to nevydrzal robit cely mesac...
bo s kamoskou sme sa pytali v nemocnici ale tam nam povedali ze oni s tym nic nemaju