Čaute...mám veľký problém s únavou...Stále som unavený. Či v škole ale aj keď z nej prídem... Mám pocit, že všetci v škole sú plný energie len ja som ako nemozny ... Nedokážem sa kvôli tomu sústrediť.. máte podobnú skúsenosť? Prosim poraďte ako na to
yop, aj ja som to mal, ak si k tomu aj extra biely, tak je tu tá pravdepodobnosť, že máš chudokrvnosť nechcem ta strašiť, nie je to nič hrozne a nijak inak to neovplyvní tvoj život, ja som sa aj z toho dostal
ovocie/zelenina - najmä listovú zeleninu v nej sú látky na tvorbu železa v najhojnešom zastúpení, v červenom mäse (hovädzom a divine) sa ti to dostáva do krvi priamo ale preferujem radšej zeleninu nakoľko jedol som mäso jak tarzan a krvné výsledku pre darcu krvi na hranici nejedol som mäso iba listy "trávy" jak kamzík a železa pre dva tucty zástupov
@patricos
tak všeobecne, ja som to mal v spojení s inou chorobou, síce mi ta choroba ostala ale na začiatku som bral viacero tabletiek, ale inak jedz zeleninu, najlepšie cviklu, ja som si znej robil shake
@patricos
Tak jak vravím, neviem presne jaké tabletky bo ja som ich miešal, ale INVERSI má pravdu.... Ba dokonca ja som bol natom kriticky so železom a potom to prešlo celkom rychlo, by som povedal
@inversi nie latky na tvorbu zelezo ale trojmocne zelezo, co sa omnoho horsie vstrebava a je ovplyvnitelne inymi potravinami. Jednoznacne najviac zeleza ziskas z hovadzej peceni, oproti klasickemu masu tak 20 nasobne viac. Ale anemiu by ti lahko zistili aj cez krvny obraz. Ak si vyblednuty, unaveny, pri zatazi dusny atd . tak si chod dat zobrat krv. Ptm moze byt problem psychicky alebo endokrynologicky ( stitna zlaza, nadoblicky, pripadne pohlavne). V mojom pripade napr. po rokoch som prisiel nato, ze mam spankove apnoe.
@teodor224 anemia je este fajn, lebo to pozries krvne testy a vidis ale su veci, na ktore ak ozaj nemas schopneho lekara, tak sa nemusi prist roky pomaly...
Starnes ...ale nie...mozes mat problem so stitnou zlazou, alebo chudokrvnost...skus ist doktorke ved...ona ti viac pomoze ako my, kedze ti moze spravit krvne testy
@bress
Teoreticky anémia sa mi až potom prejavila ale od narodenia som mal príznaky na istú chorobu, ale čo som bol stým u lekára, tak mi povedal, že to nič vážne nie je... Diagnostikovali mi ju až v 16 spolu s anémiou, tak v tom máš pravdu, záleží akého schopného lekára navštevuješ
@teodor224 tak ja, co mam mozem mat mozno 5 rokov, mozno 8 a kebyze nestudujem medinu a nahodou nato nenarazim a sam si nevybavim co, tak by mi to dalsi 10-20 rokov ani neobjavili....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
použila som google
» sk.wikipedia.org/wiki/Anémia...
ovocie/zelenina - najmä listovú zeleninu v nej sú látky na tvorbu železa v najhojnešom zastúpení, v červenom mäse (hovädzom a divine) sa ti to dostáva do krvi priamo ale preferujem radšej zeleninu nakoľko jedol som mäso jak tarzan a krvné výsledku pre darcu krvi na hranici nejedol som mäso iba listy "trávy" jak kamzík a železa pre dva tucty zástupov
tak všeobecne, ja som to mal v spojení s inou chorobou, síce mi ta choroba ostala ale na začiatku som bral viacero tabletiek, ale inak jedz zeleninu, najlepšie cviklu, ja som si znej robil shake
Tak jak vravím, neviem presne jaké tabletky bo ja som ich miešal, ale INVERSI má pravdu.... Ba dokonca ja som bol natom kriticky so železom a potom to prešlo celkom rychlo, by som povedal
pri tom 90% robí skurvené počasie, kedže jeden deň je pekne, druhý deň zamračeno, tretí sneží, štvrtý pekne, piaty horúco jak v piči..
njn..
škoda že ja som bol tých zvyšných 10 percent :/
+ záluby alebo niečo čo ťa bude fakt zaujímať .)
Teoreticky anémia sa mi až potom prejavila ale od narodenia som mal príznaky na istú chorobu, ale čo som bol stým u lekára, tak mi povedal, že to nič vážne nie je... Diagnostikovali mi ju až v 16 spolu s anémiou, tak v tom máš pravdu, záleží akého schopného lekára navštevuješ