Už od piatku mám zvýšenú teplotu vždy do 38 a som strašne unavená. Nekašlem ani hrdlo ma nebolí absolútne nič trošku soplím ale nevládzem ani chodiť bola som u doktora vraj viróza iba vyležať ale už ležím štvrtý deň a nič nepomáha neviete čo pomáha proti
@bloodypunk no takto už 4 dni fungujem iba ležím s čajom v posteli a choroba to nebude lebo jesť mi celkom chutí momentálne som závislá na sladkostiach
Ale inak popravde to sa stalo aj mne, moze to byt dojazd, ze bum bum bum den za dnom unava stres vycerpanie a potom ked das pauzu telo takto zareaguje. Mal som asi tyzden teploty a nevladal som nic. Potom to preslo.
Neviem toto vyzera skor na akutnu unavu, proste si presvihla limit tela a takto zareagovalo.
Horsia je chronicka unava, to mam ja ked mam zlu krv (anemiu), vtedy dlhodobo nic nevladzem a som schopna zaspat aj v skole na hodine, doslova.
@willbebetter aj ja som nad tým premýšľala skočila som do lekárne kúpiť nejaké vitamíny snáď sa dám dokopy ale musím povedať, že dnes sa už mám opäť lepšie už nemám potrebu iba ležať už mám konečne viac síl...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale inak popravde to sa stalo aj mne, moze to byt dojazd, ze bum bum bum den za dnom unava stres vycerpanie a potom ked das pauzu telo takto zareaguje. Mal som asi tyzden teploty a nevladal som nic. Potom to preslo.
Ale kto vie, mozno mam aj ja rakovinu prostaty.
Horsia je chronicka unava, to mam ja ked mam zlu krv (anemiu), vtedy dlhodobo nic nevladzem a som schopna zaspat aj v skole na hodine, doslova.