palec potrebujem, aby som mohla chytit do ruky veci.. ukazovak sa mi tiez zide, prostrednik treba na ukazovanie fuckerov prstennik na zasnubny prsten.. tak mi ostava jedine malicek
palec potrebujem na cmúlanie, ukazovák na štuchanie chalanov do prs, prostredník na ukazovanie neslušného gesta, prstenník na nosenie obrúčky, keď sa raz nájde taký blázon ktorý mi ju naň nastokne, a malíček používam ako indikátor...
a okrem toho, píšem desiatimi, takže chlapík má smolu
@pubertslatinocelny Aj ja som nad tým premýšľal a až teraz ráno mi došlo, že keď držím myšku počítačovú, tak prsteníkom klikám pravým tlačidlom a uznaj, to by bola riadna škoda (navyše som spozoroval, že ten malíček tam len tak odstáva na kraji myši).
inak pre zaujimavost, @hnisavica , stredne mam, pravda, koliesko - myslim, ze klikam ho prostrednikom, ale krutim s nim ukazovakom sice teraz rozmyslam...vo windowse mozno klikam aj ukazovakom dakedy, ale to moc ani nevyuzivam - ale v Thiefovi, ked to mam ako "block" bindnute, tak to robim prostrednikom
@pub Ale už si ani ja nie som stopercentne istý, ako to je, lebo keď som si dal voľných desať pokusov na klikanie, tak som tuším klikol aj prostredníkom tiež, ale viackrát prsteníkom, dokonca som sa teraz pristihol, že tiež scrollujem ukazovákom niekedy Ale ako si hovoril, keď hrám, tak to mám presne rozložené všetko, že ukazovák-prostredník-prsteník, každý na jedno tuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a pobavila ma časť "únosca má dobré srdce"
aj keď mám rada svoje malíčky (mám na nich najkrajšie nechty), asi to bude vyzerať menej hrozne ako keby som mala mať "fugu" medzi prstami
a som zvedavá ktorý debil by si dal odseknúť palec
a okrem toho, píšem desiatimi, takže chlapík má smolu
ak sa chces opytat, cim klikam stredne, tak tiez prostrednikom to mam ako v aute, lava noha spojka, prava noha aj brzda aj plyn
tak mi povedz jasne