Ahojte, je tu niekto, kto študuje na UMB fakultu práva? Potrebovala by som zistiť aké predmety sa vyučujú v prvom ročníku.. alebo to viem zistiť aj na ich webovej stránke? Ďakujem za odpovede
Myslím že nejaké predmety tam sú určite povinné ale pár z nich si môžu študenti aj voliť chcela som len zistiť, nakolko sa to zhoduje s inými fakultami práva po Slovensku.. teda či nie je prístupný nejaký zoznam predmetov
zoznam určite máš prístupný na stránke, ale pravdaže treba vedieť kde hľadať...a ked som ja študoval, tak v prváku boli skoro čisto dejiny, čiže sa kládol dôraz na historické predmety ale nech ťa to neodradí...
@lui74 super, našla som nejaký rozvrh z 1. ročníka tak tam sú predmety možno keby napíšem mail na študijné oddelenie, povedia mi viac... ďakujem za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.prf.umb.sk/clanok/harmonog... stiahni si harmonogram štúdia a tam nájdeš predmety