@miro777 www.univie.ac.at/ @neutralnothing no vytlacila som si ho z toho u:account ..no ale to mi notar nechcel overiť...a netreba ho ešte preložiť do slovenčiny?
sak vytlacis z univisu, ides na studienzulassung, vytlacis si poradove ciselko, pockas si, lebo bude fronta, ked vyvolaju tvoje ciselko vojdes dnu jak na zapise a teta ti da peciatku. len si to musis priniest vopred a mat pri sebe ausweis
@neutralnothing potrebujem to aby dostavali rodičia pridavky na mňa @lahtivik a keď mi na to da peciatku, pôjdem si to dať overiť a to je všetko? Zoberu mi to na ten úrad sociálnych veci a rodiny aj keď to bude v nemčine?
mne urad socialnych veci berie opeciatkovane, ale neprelozene a neoverene, pretoze im tam aj ini zrejme nosia z uni wien a tu univerzitu poznaju
neviem ako na vasom urade ale predpokladam ze peciatka ti bude stacit. nevyhadzuj zbytocne peniaze za uradny preklad a overenie, jedine ak by si vyziadali (a silno pochybujem ze budu chciet overenie, ak tam bude peciatka)
@7 jop, netreba prekladat, ale treba potom doniest nove potvrdenie na letny semester..
vybav si aj ekvivalenciu na ministerstve skolstva a zdravotne poistenie
@neutralnothing ale na stránke ministerstva skolstva píšu že mam poslať žiadosť o ekvivalenciu a doklad o ziskani studia overený a aj prelozeny ale môže aj vlastnou rukou..tak ten doklad je potvrdenie?
uz si to moc nepamatam, ale myslim, ze tu ekvivalenciu trebalo len kvoli zdravotnemu poisteniu... fakt uz neviem. na socialku treba hlavne mat ten papier opeciatkovany.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@neutralnothing no vytlacila som si ho z toho u:account ..no ale to mi notar nechcel overiť...a netreba ho ešte preložiť do slovenčiny?
a mas tam peciatku? lebo bez nej len to len obycjany papier
@lahtivik a keď mi na to da peciatku, pôjdem si to dať overiť a to je všetko? Zoberu mi to na ten úrad sociálnych veci a rodiny aj keď to bude v nemčine?
neviem ako na vasom urade ale predpokladam ze peciatka ti bude stacit. nevyhadzuj zbytocne peniaze za uradny preklad a overenie, jedine ak by si vyziadali (a silno pochybujem ze budu chciet overenie, ak tam bude peciatka)
vybav si aj ekvivalenciu na ministerstve skolstva a zdravotne poistenie