Si na diskotéke. Príde k tebe chlapík a ponúka ti piko. Ty odmietneš. Príde druhý, tretí, štvrtí a zopakuje sa to isté. Znovu príde ten prvý, vytiahne striekačku a pichne ti ju do krku. Ty na mieste omdlieš.
To by muselo byť kurva dobré piko aby som na mieste omdlel, chlapík by musel byť vážne kurva rýchly a presný, a navyše je to dosť nereálne, pretože na to aby si človek pripácal do žily je treba v prvom rade kľud.
ked si zacala s tym pikom, myslel som, ze to sem ten fetak pise.. a co by som spravil? no.. skusil by som mu ublizit, pretoze ak bude raneny, budem mat vacsie sance na utek... ale zas.. v danej situacii by som sa pravdepodobne choval inak, ako si teraz myslim...
@upirka113 keby som bol nejaku zvláštnou náhodou jedného prekrásneho dňa zablúdený na diskotéke, určite by som bol na dráty nafúkaný, takže dáka uspávacia gebuzina by so mnou určite nič nespravila.... a tak či tak to nejde len tak že vrazíš do krku, stlačíš piest a hotovo predstavuješ si to príliš jednoducho
@flussica samozrejme že môže.. cestou do/z knižnice, spravidla keď budeš prechádzať cez most. Bude to čierne SUV značky GMC (na 90 percent).. Nepozerávaš filmy? a budeš pri tom samozrejme telefonovať a mobil ostane na mieste únosu.
no jasnéé bodnutá zrdhám.. veď to je jasné že by ma chytil.. nie, omrknem, že či su vonku nejaky strazcovia a ked nie tak mu vytrhnem noz a bodnem ho viackrat a zdrhám
@fxx@13 divil by si sa, ja som na jednej akcii uprostred davu ľudí odpadla asi 5 krát a von ma vliekli. vyzerala som ako tá najsfetovanejšia socka a fakt mi bolo ukrutne zle. ľudia len privreli oči, rozostúpili sa a tvárili sa, že nevidia.
pokúsila by som sa mu nejako ublížiť ,lenže ja nemám toľko síl ,aby som sa bránila ,som slabá žena ...čiže by sa mi to asi nepodarilo ..a ptoom by som skúsila vybehnúť odtiaľ ..ale je to fakt nereálne ,lebo ja som na diske nikdy nebola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
A okrem toho, nadrbal by som si už pri prvom.
a kamaráti čo?
Omfg to neni očkovanie
@schizoofrenik ale nepichol piko, ale oné uspávaciu gebuzinu
@sasi2680 však sama by si bola a veľa ľudí a nikto by si nič nevšimol
hlavne že sa dvere budu otvarať prave vtedy ked sa zobudim
vela filmov
celá rada dílerov sa vystrieda pri tebe a všetci ťa chcú pichnúť...ale to tak na diskotékach býva
@13
stavím sa že autorka je aj pravidelnou čitateľkou (aspoň sa teda snaží byť) nemenovaného denníka - nový čas
na ľudskú pozornosť by som nestavovala.
resp. ze to je uplne odveci to s tym ponukanim parna cele
radsej frisko domov, otepuvat, povysavat, dlazky poutirat, oprat, ozehlit, zahradu vyplet...
pokúsila by som sa mu nejako ublížiť ,lenže ja nemám toľko síl ,aby som sa bránila ,som slabá žena ...čiže by sa mi to asi nepodarilo ..a ptoom by som skúsila vybehnúť odtiaľ ..ale je to fakt nereálne ,lebo ja som na diske nikdy nebola