Dostala som na meniny všetky 4 časti ale mám pocit že to bude niečo také ako Súmrak a ten moc nemusím takže sa chcem spýtať či to už niekto čítal a či sa mi oplatí zabíjať čas čítaním tých kníh ...
Ked na tu celu vec ides takto, tak potom nie, neoplati sa ti to citat, aj ked som to este necital... pre mna nebol nikdy cas straveny s knihou, zabity cas... dokonca ani s knihou ako Sumrak...
ja som dnes dočítala dvojku...ak si čítala twilight tak sa to dosť odlišuje nie je to až také brutálne romantické...je tam veľa vecí, ktoré som celkom nepochopila...ale tak skús prečítať zabitý čas to určite nebude
@Vevik17 moja zlata pocuvaj vsetky casti som citala a nemoze ani nie je to ako sumrrak lebo datum vytlacenie knih je 1991!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a je to uplne v inom .. rovnake je ze upri su krasni len to vsetko je uplne ine! to ti zarucujem...sumrak je oparoti tomu rozpravka... vazne ver mi
Upírske denníky su absolútne super ...mam všetky časti ale ešte čakam na 6 diel..a je to nieco úplne iné ako Twilight!Je to rovnake len v tom ze sú tam upíri!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.birdz.sk/forum/twilight-...
Jááj ešte som chcela, že nejaká link na true blood knihy??