diskusie o VS su tu ako vidim v plnom prude tak som zvedava ze ci sa tu najde aj niekto kto tento rok nastupuje na UPJS pravnicku fakultu ... ak ano tak budeme urcite spoluziaci
ja som bola na prijímačky na externé no zatial mi neprišla žiadna odpoved neviete dokedy to má príst? na nete je písané, že prijatá no neviem či sa mám už tešiť alebo si to ešte rozmyslia
tamarka00@ ja som prijata na denne ... ale ak mas na nete napisane ze si prijata tak urcite si (mozes sa tesit) mne uz minuly tyzden prisiel papier ... takze aj tebe urcite pride
radšej nenastupuj na právo v košiciach, a ani v banskej bystrici, ak nemáš už dopredu zaistené pracovné miestečko. inak to bude päť rokov driny a stresov pred skúškami. päť rokov premárnené roky mladosti ťažkým štúdiom. chod radšej študovať do bratislavy, alebo ak môžeš, tak prestúp. v ke je to veľké trápenie i s hľadaním práce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ˇufa-v-ˇokeolr/94618-blogspot.html