zlomeny prst, zlomena ruka, zlomene zapastie, vytknuty clenok, zasivania ani nepocita, otras mozgu, puknuta lebka....no bola som kedysi trochu neposedna
Keď som mal 5 podnikol som horolezeckú výpravu na naše vysoké okná (keď sa rodičia nepozerali),no a následne som drbol a narazil na radiátor.Výsledkom je jazva v tvare kríža na čele.Odreniny,modriny ani nerátam.Na pravom prste mám zas 5 cm jazvu-sekera sa šmikla
@barca1779 no ono je este toho trosku viac.... tak ako som pisala....stale som nieco vyvadzala a potom som robila bojove umenia a kedze som nemehlo tak zaciatky boli tazke
Zlomena noha podkolenom , zlomene ucho narazeny prst nanohe , roztata noha , oskrety chrbát (kompletka) hrozne vela ich bolo .. ja som bol taký kaskadér
susudovou guľovnicou som oddrbal luster v 6. rokoch a sused sa skoro posral od strachu, tak sa zľakol, našťastie to nikto neohlásil, boli by ho dodrbali a vzali mu guľovnicu, aj tak mal šťasie, že to odomňa nedostal do riti!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
no proste som nevedela, aku temu mam dat...
kríž je v strede čela????
potom jazva na nose,
a na to este o rok neskor spadol zo stromu a ruka zase v sadre
este stale mam stopy po tom