Napíšte mi aspoň jednu vec ktorú ste sa báli spraviť a keď ste ju urobili, boli ste za to radi a naopak inú, ktorú ste ľutovali. Podľa čoho sa v živote rozhodujete? Pomáha vám intuícia alebo sa riadite srdcom, či rozumom?
Hm..čoho som sa bála? Tak urobila som vodičák, aj ked som sa bála, že dakoho zabijem. Šla som na výšku, aj ked som sa bála, že budem lenivá a nebude sa mi chcieť učiť.
A potom som šla na ...neviem ako sa to volá ale to zlaňovanie, kde si sadneš a spustíš sa dole cez celý les. Toho som sa desne bála ale prežila som a bol to fajn pocit.
Nič čo som urobila nejako extra neľutujem, niečo by som síce urobila inak, ale ľútosť za to necítim.
A rozhodujem sa výhradne rozumom aj ked smerujem k jednému rozhodnutiu, ktoré urobím čisto len srdcom.
jj, face-to-face som vyynala lasku chalanovi, o ktorom som vedela, ze o mna nema zaujem
horsie alwe bolo prihlasit sa na erazmus, fakt som sa bala, rozhodovala som sa ci by som to zvladla
ani jedno nelutujem,
LSD a hríby strašne som sa bál že aké to bude, ale bolo to zaujímavé.
Naopak čo ľutujem bola nadstavba/pomaturitné štúdium mal som ísť rovno po strednej na výšku, teraz som zbytočne zabil rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A potom som šla na ...neviem ako sa to volá ale to zlaňovanie, kde si sadneš a spustíš sa dole cez celý les. Toho som sa desne bála ale prežila som a bol to fajn pocit.
Nič čo som urobila nejako extra neľutujem, niečo by som síce urobila inak, ale ľútosť za to necítim.
A rozhodujem sa výhradne rozumom aj ked smerujem k jednému rozhodnutiu, ktoré urobím čisto len srdcom.
horsie alwe bolo prihlasit sa na erazmus, fakt som sa bala, rozhodovala som sa ci by som to zvladla
ani jedno nelutujem,
Naopak čo ľutujem bola nadstavba/pomaturitné štúdium mal som ísť rovno po strednej na výšku, teraz som zbytočne zabil rok.
A pri dalsich veciach rozhodli 3 sekundy
Išla som na pohovor
Zavolala som zubarke
učila som, hoci śom silny introvert
rozhodla som sa opustiť všetko a ist prec, zatial nelutujem