vyplňte prosím v okne OVERENIE VÁŠHO HLASU Vaše mobilné číslo, meno, priezvisko, e-mail a poskytnite Váš súhlas so spracovaním kontaktných údajov na marketingové účely spoločnosti SPP
@1 .... za to, že žerú jak kokoti nenásytný mám im ešte posielať hlasy? Nech radšej zaplatia mne jedlo, urobia správnu vec pre seba a aj pre mňa I have a pure logic!
@normane ...takým ako ty, by som zabil motyku do chrbta ... radšej ani nekomentuj... pindy ako ty sa dnes množia veľmi rýchlo a týmto výstupom neohúriš nikoho, kedže to je dnes už bežná vec ... a nabudúce čítaj pozorne posledné riadky
Postihnuté obezitou? To ako keby sa hendikepované narodili
Akože ja nemám problém im pomoct založím klub chudnutia kde budu musieť pod hrozbou pokuty chodiť 2 mesiace a naordinujem im taký tréning že plakať budú
Strašne som zvedavý na vaše jeblé komenty ...ked chceš tak sa zapoj..ak nie, tak nie...slušne som vás oslovil (ach)... nemusíš si tu honiť ego cez pc, čo by si urobil a čo nie a akí ste všetci znalci vo všetkom.... ale debilovi nevysvetlíš, že je debil, pretože je debil (ach)
".... potrebujem iba vaše telefónne číslo, na ktoré vám príde SMS s kódom, ktorý by ste mi poslal tuna na Birdzi..."
...z akého dôvodu ti ten kód majú poslať tu na birdzi, keď ho môžu a majú priamo tam zadať do okienka na hlasovanie? napadá ma jediný - zbieraš hlasovacie kódy od ľudí prostredníctvom projektu jedného projektu ktorý má na prvý pohľad "dobrý image", a používaš ich na hlasovanie za nejaký iný... resp. chcel by si. iný možný dôvod nevidím.
...našťastie to vyzerá, že zatiaľ tí čo ti hlasovali šli komplet cez tú webku až do konca.
vysvetli sa, ak máš ako, zaujímal by ma myšlienkový pochod ktorý viedol k tomu že sa snažíš angažovať v procese na tom ...najvýhodnejšom mieste, bez toho aby na to bol nejaký dôvod.
@midnight ty si dobre ujebaný... typický birdz somár...za všetkým hľadá negatíva .... ja ten projekt nevediem... vedie ho kamoš on posiela tie KÓDY ...je fitness tréner a ten projekt je normálny...ja nič nezbierám..ja z toho nežijem...iba mu pomáham, lebo sme dobrí kamaráti... je jedno ako dáš hlas... či už cez web, alebo dáš iba číslo... niekomu sa nechce vyplňať registrácia a veci okolo toho... toľko k tomu... ak nemieniš podporiť, nerieš to a choď si užívať piatok
@modrookychlapcek si uvedom ty trapko, ze ked uz ziadas od niekoho laskavost, tak by si mal hlavne prestat ludom vo fore nadavat len preto, ze su ofenzivni, pretoze sa vyjadrujes ako imbecil a vzbudzujes nechut pomahat, aj ked to nie je tvoj projekt
akoze uz som hlasovala za mobilne zahrady v ba a inak tento projekt sa mi nepaci. kto mne kedy prispel na to, aby som schudla?? sama som sa donutila zo svojho casu ukratit, prekonala som sa, aby som trenovala veci, co ma nebavia, vsertkymi moznymi sposobmi som sa hybala, ked som chcela schudnut. ziaden projekt nedonuti nikoho sa hybat. aj stravu som vzdy len z vlastnej vole zmenila...kazdy moze sa prechadzat, nic to nestoji...obeznym aj prechadzky stacia...
2. tie KÓDY neposiela KAMOŠ, ale automatický SKRIPT cez nejakú SMS BRÁNU.
3. jeho pracovná pozícia je irelevantná
4. legitímnosť projektu na ktorý linkuješ som nespochybňoval
5. "niekomu sa nechce vyplňať registrácia a veci okolo toho... toľko k tomu..."
úplne by bolo stačilo keby celá tvoja odpoveď bola len táto veta.
6. pýtať si na diskusnom fóre takto hromadne telefónne čísla proste JE a BUDE podozrivé bez ohľadu na to prečo si ich pýtaš. buď rád že som sa vôbec spýtal prečo to robíš takto, a diskusiu ti rovno nezmazal že zaváňa phishingom
7. tá moja úvaha nebolo obvinenie, len úvaha o jedinom dôvode ktorý mi prišiel logický, a kvôli ktorému by si to takto mohol/chcel robiť.
8. ďakuj bohu že nemáš môj rozum, vnímať okolo seba permanentne toľko hlúposti a absurdnosti ako to umožňuje je silný nápor na nervy
9. ako vraví @som123 , ak chceš od ľudí láskavosť, nadávať dotyčným ľuďom od ktorých chceš láskavosť len preto že nie sú okamžite ochotní skočiť pre teba pod vlak a majú najprv zopár otázok, možno aj trochu podozrievavých, je hodne hlúpe. a neslušné, a smrdí to aroganciou/namyslenosťou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mhm
Akože ja nemám problém im pomoct založím klub chudnutia kde budu musieť pod hrozbou pokuty chodiť 2 mesiace a naordinujem im taký tréning že plakať budú
a drbnuté komentáre si nevšímaj, ako si napísal - dnes sa taká zberba množí rýchlo....na idiotov kašli. a kamošovi držím palce.
".... potrebujem iba vaše telefónne číslo, na ktoré vám príde SMS s kódom, ktorý by ste mi poslal tuna na Birdzi..."
...z akého dôvodu ti ten kód majú poslať tu na birdzi, keď ho môžu a majú priamo tam zadať do okienka na hlasovanie? napadá ma jediný - zbieraš hlasovacie kódy od ľudí prostredníctvom projektu jedného projektu ktorý má na prvý pohľad "dobrý image", a používaš ich na hlasovanie za nejaký iný... resp. chcel by si. iný možný dôvod nevidím.
...našťastie to vyzerá, že zatiaľ tí čo ti hlasovali šli komplet cez tú webku až do konca.
vysvetli sa, ak máš ako, zaujímal by ma myšlienkový pochod ktorý viedol k tomu že sa snažíš angažovať v procese na tom ...najvýhodnejšom mieste, bez toho aby na to bol nejaký dôvod.
ďakujem Bohu, že nemám tvoj rozum
1. vďaka za kompliment
2. tie KÓDY neposiela KAMOŠ, ale automatický SKRIPT cez nejakú SMS BRÁNU.
3. jeho pracovná pozícia je irelevantná
4. legitímnosť projektu na ktorý linkuješ som nespochybňoval
5. "niekomu sa nechce vyplňať registrácia a veci okolo toho... toľko k tomu..."
úplne by bolo stačilo keby celá tvoja odpoveď bola len táto veta.
6. pýtať si na diskusnom fóre takto hromadne telefónne čísla proste JE a BUDE podozrivé bez ohľadu na to prečo si ich pýtaš. buď rád že som sa vôbec spýtal prečo to robíš takto, a diskusiu ti rovno nezmazal že zaváňa phishingom
7. tá moja úvaha nebolo obvinenie, len úvaha o jedinom dôvode ktorý mi prišiel logický, a kvôli ktorému by si to takto mohol/chcel robiť.
8. ďakuj bohu že nemáš môj rozum, vnímať okolo seba permanentne toľko hlúposti a absurdnosti ako to umožňuje je silný nápor na nervy
9. ako vraví @som123 , ak chceš od ľudí láskavosť, nadávať dotyčným ľuďom od ktorých chceš láskavosť len preto že nie sú okamžite ochotní skočiť pre teba pod vlak a majú najprv zopár otázok, možno aj trochu podozrievavých, je hodne hlúpe. a neslušné, a smrdí to aroganciou/namyslenosťou.
10. pekný deň prajem