zdar,skusim to skratit.Ked vlozim usb do notebooku hlasi mi ,ze ho treba naformatovat.Problem je v tom,ze to usbecko som pouzival dost dlhy cas,cize mal som na nom pesnicky ,fotky,atd...tym padom nechcem o to prist.Vo vlastnostiach toho usb vypisuje syst
Ja keď zapojím externý disk, tak tiež mi niekedy ukáže že je potreba ho naformátovať, ale to len niekedy. Odpojím,zapojím a ide v pohode Raz ho už musím naformátovať.
no pokial mas to usb nejak naformatovane ze windows to nedokaze precitat tak sa pyta ci to chces formatovat(napr. v linuxe na ich suborovy system, alebo ked sa pouziva napr v TV na nahravanie)
skus v linuxe otvorit ak mas niekde taku moznost, tam by ti to malo ukazat
RAW ukazuje keď nie je naformátovaný vôbec (zmazaná partícia napr.), alebo je naformátovaný, ale v inom formáte ako vie rozpoznať Win7, pr. Ext2, Ext3, Ext4 (Linux) alebo HFS+ (Mac).
Ak si nemazal partície alebo neformátoval na iný formát, tak je to trocha divné, mal by si skúsiť nejaký Partition Recovery program, je ich kopa platených aj neplatených. Hlavne si daj pozor na podporu Win7.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
skus v linuxe otvorit ak mas niekde taku moznost, tam by ti to malo ukazat
Ak si nemazal partície alebo neformátoval na iný formát, tak je to trocha divné, mal by si skúsiť nejaký Partition Recovery program, je ich kopa platených aj neplatených. Hlavne si daj pozor na podporu Win7.