Chcem sa spýtať či ste si dakedy odstávajúce uši prilepili sekundovým lepidlom. Chcel by som to vyskúšať, neodstávajú mi moc ale chcem si zmeniť účes lebo tento ma už nudí a potom by mi to bolo vidno. Asi blby napad čo?
alebo skús si taký kus látky obviazať na noc...alebo aj na celý deň okolo hlavy....to by ti malo kus stiahnuť , ja som to raz tiež skúšala ...alebo šál, no proste také niečo
to je teda riadny nápad ,ale určite by v praxi nefungoval keď sú raz uši take tak nimy zostanú a náhodov buď rád že vôbecnejaké máš disappointed: jedine nejaka operácia čo asi neprípada v úvahu ).
ja mám komplex z mojich odstávajúcich uší (aj keď mi každý hovorí, že mi neodstávajú, ale ja ten komplex proste mám, neznesiem, keď mi je vidno uši , no ale takto by som to asi neriešila
dlho som posobil nudne, nikto sa o mna nezaujimal. odkedy som si mierne odstavajuce usi prilepil o hlavu sekundovym lepidlom, vsetko sa zmenilo! este nidky som neprijimal tolko komplimentov, ci uz zo stran zien alebo muzov. dokonca sa o mna zaujimaju aj bulvarne periodika! lepenie usi o hlavu sekundovym lepidlom mozem len odporucit. vyskusajte aj prilepenie si odstavajucich usi o lica, tak aby odstavali este viac! je to mimoriadne vhodne najma na vecierky ale aj vsade tam, kde chcete ohurit ludi svojou vynimocnostou a vytribenym vkusom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A ty si odkiaľ spadol chlapče?
...
..
:/