Zdravím, začalo to asi pred 5- dňami. Bol večer a ja som sa išiel osprchovať, keď som sa osprchoval a ľahol do postele, tak ma strašne začalo svrbieť ucho. Stlačil som parkrát ucho a prestalo to. (ďalej v komentári)
Ale onedlho som počul v uchu (v pravom) tep. Ako bilo srdce, tak som počul v uchu. Znervózňovalo ma to lebo som sa toho nevedel zbaviť. Dal som si na uši slúchadla a pustil hudbu aby ti prekrylo a aby som zaspal nejako. No nevedel som zaspať a tak som tie slúchadla asi po 15-minútach vytiahol, a keď som sa započul, tak som zistil že to prestalo, ten tep som už nepočul v uchu. Na druhy deň ma bolelo ucho, no vydržal som celý deň s bolesťou ucha a išiel spať. Na tretí deň ma ucho bolelo ešte viac a začalo mi v uchu pískať, šumieť a zvoniť. Mama mi poradila nech si namočim vatu do palenky a dám do ucha. Pomohlo to a ja som v kľude zaspal. Na ďalší deň som išiel k doktorke. Tá mi pozerala ucho aj mi testovala sluch no nič nezistila a predpísala mi antibiotika a vodu do ucha BUROW, do ktorej si máčam kus obväzu a dávam do ucha. pomáha mi to ale akonáhle si nedám aspoň raz za deň kus obväzu do ucha tak ma bude bolieť, A objednala ma ešte na mikroskop. No ale späť k tomu pískaniu v uchu. Neviem sa toho zbaviť a nič mi nato nepomáha, keď idem spať tak si v mobile pustím niečo na hranie aby mi prekrylo to pískanie alebo šumenie. Po novom mám ucho zaľahnuté a mám pocit že naň počujem slabšie. A dokonca keď napr vyprážam hranolky a ten olej keď prská tak ten zvuk mi ucho akoby zvibruje a je to dosť neprijemne. Na internete som sa dočítal o ušnom tinnituse. Všetky príznaky mi sedia, teda pískanie, zvonenie, šumenie, bolesť ucha okrem toho že nemám závraty. O tom tepe v uchu som sa dočítal že môže zato krčná chrbtica čo môže byť pretože strávim dosť času hraním hier na PC... Nemá alebo nemal niekto z vás podobný problém a ako ste ho vyriešili.. ďakujem za rady
mne to pripomina zapal stredneho ucha. ak to mas uz rozvinute tak pomahaju jedine antibiotika a preliecenie. a druha vec je nepouzivat sparatka do usi (osobna skusenost - dvakrat som si tym sposobil zapal vonkajsieho a potom stredneho ucha)
Mne to pripomína 2 týždne dozadu v Prahe bol som na párty a 2 dni mi píšťalo v hlave. Prvé hodiny som ani nepočul a bolo to veľmi nepríjemné. Už som sa bál že mi to ostane no na tretí deň to utíchlo
@piter09 nie neboli, teda bolelo raz ale to len jeden deň lebo som bol dlho vonku a bicykloval som sa do večera. môže to byt od šparatka do uši ? Lebo asi pred 2 týždňami ked som si čistil uši tak som omylom buchol do šparatka a zašlo to hlboko do ucha co samozrejme bolelo este 2 hodiny potom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov