ahojte prosím vás mam take menšie rany na kútikoch úst asi viete čo už myslím čo robievate aby to prestalo? alebo može to byť aj z nejakého jedla? mam to na oboch stranách aj je to bolestivé
@2 ano logicky to robi oslabena imunita, kedze je to virus, a keby sa bozkavas s niekym alebo pije po tebe niekto kto nie je odolny voči tomu tak sa tiež tym nakazi a sa mu to urobi.. skus si dat na to zubnu pastu
Zapálené kútiky spôsobuje najmä nedostatok riboflavínu(B2), ale môžeš to mať aj z toho, že sa napiješ z cudzieho pohára.. všeobecne je na to dobrý B-komplex.... a hlavne si na to nedávaj zubnú pastu, lebo sa ti to usuší ešte viac a potom len uvidíš, čo je to bolesť, takže Béčko+ nejaká mastička s liečivým účinkom na ranky, framikoin, cicaderma.. alebo niečo iné
aj je to herpes /navreté vodou a také svrbiace boľavé/, tak 2x denne B-complex forte, tinktúra z marihuany /tá sa mi najviac osvedčila/ - dostaneš to v každej lekárni a nestojí to ani veľa. Pozor, je to ale infekčné.. čiže žiadne bozky, a dávaj si pozor, čoho sa chytáš a pod.. nech to nedostane rodina, alebo priateľ.
ak sú to "kútiky" - to prejde samé.. no s B-komplexom 1x denne nič nepokazíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
počula som, ževraj sa to robí, keď je oslabená imunita a taktiež som počula aj, že sa to robí, keď si oblizuješ celé pery vrátane tých kútikoch
@3 tak to máš fajn 1-2 dni ja už to mám dlhší čas
v lekárni ti na to dajú x mastičiek, ale v konečnom dôsledku to tak či tak musíš pretrpieť, keď už to máš zapálené... radšej tomu predchádzať.
a ostatním díky za radu
ak sú to "kútiky" - to prejde samé.. no s B-komplexom 1x denne nič nepokazíš