my sme mohli aj sediet v triede a dívať sa ako ostatný odpovedajú... ale šak ako prvý myslím že vám povedia alebo prídu povedať pred triedu že prvý môže ísť ja som šiel tiež totižto prvý
ludia vam to jebe... tieto veci hovorria ešte počas "vyučovania" min. 5x denne... a ešte aj pred vstupom vám to povedia, alebo sa spýtaš niekoho ktoodtial yvstúpi...alebo nejakej učitelky ked prideš do školy
@narazuvzdornaa ak sa na mňa bude chcieť niekto koho ani nepoznám pozrieť, tak ho požiadam aby vypadol, problém by bol keby to boli rodičia- v takom prípade ich vyhnať nemôžeš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
zalezi od toho ako vam hovoria znamky nam nehovoria takze my sme isli rovno domov
privitaj ju a popraj jej prijemne skusanie a nech sa na vasej skole dobre citi
čakáš na vyhodnotenie, furt po nejakých 10 alebo koľko ľuďoch si vás zavolajú dnu a povedia vám známky, je na to rozpis
vitaj predsedníčka
2. môžeš ísť domov ale asi sa budeš chcieť vrátiť kvôli výsledkom
3. to čo napísala @kaylee
@uspavanocka ale veď ho nechaj dosť musí byť vystresovaný síce zbytočne ale tak
ale tá kytica to sme my nemuseli
1. čakali sme pred triedou, potom si nás vždy zavolali. kým jeden odpovedal ďalší sa pripravoval, klasika.
2. my sme čakali celá skupina na posledného, potom si nás zavolali a povedali známky.
3. také sme nemuseli, na konci sme dali až.
2. odisla som hned po odpovedi, znamky nam davali az vecer do ZK na net
3. o tom neviem nic
U nás sa dávajú kvety až na konci.
A Nárazu sa má ísť učiť a nie obiehať všetky zákutia internetu...gh.
@barky je nás 180 v ročníku, nepoznám ani všetky tváre.