Je tu niekto kto sa hlási na túto školu ? Do Zlína ? 11.11. to je v piatok je Deň otvorených dverí,....má niekto záujem tam ísť ??? nech nejdem sama, keď sa nikto nenájde, tak jasné že pôjdem sama, ja len bolo by to lepšie keby ide ešte niekto ...
@2 Nie som tam, ale som oňahdy chcela (- nevyšlo to..). Ale osobne myslím, že by sa Ti škola mohla páčiť. Ale možno som len ovplyvnená svojou neskrývanou láskou voči tomu mestu a všetkému tam, tak neviem . Ale údajne, i podľa referencií, je to dobré, kvalifikované štúdium. Hoci konkrétne o MK Ti veľa povedať neviem (vlastne vôbec nič). Ale možno tam pôjde skúšať @foxinka - ju takéto veci zaujímali, tak jej zároveň týmto linknutím zanechávam tip .
@flussica ahaaa a ty si tam kedy robila ?? tam boli tie scio , ale že to už zrušili a robia sa nejaké normálne testy študijných predpokladov , ale tak neviem no , je to asi to iste iný názov ....no nech sa kamoška ozve teda... mne osobne sa tá škola neskutočne páči a som si povedala že sa tma musím dostať
@warhawk ???? na tomto sa nedá ani zasmiať ani nič ...ako ked si chcel byť zaujímavý tak si to mal skúsiť inak a niekde úplne inde, chápem, že vždy sa nájde niekto, kto musí byť "cool " ale toto mi príde maximálne trápne pekný večer
@katharin1262 Ja som chcela pred rokom, ale vlastne som ani len na prijímačky neprišla - nemala by som tam čo "predviesť," no, to je irelevantné.
Máš to jedno, či Scio alebo "normálne" - odhadla si to zrejme správne, že to je to isté, len pod iným názvom . Ak sa Ti páči a chceš tam ísť a zvládneš prípravu, neváhaj ani minútu. Prajem veľa zdaru.
A ona (@foxinka ) sa Ti snáď ozve, keď si všimne to otagovanie - ale neručím, že tam pôjde .
(A ak smiem ešte niečo; prosímťa, nereaguj na @5 a podobné... Nie je to pre Teba účelné? Neriaď sa tým. Lebo takto sa to neskončí .)
@warhawk yessss toto som chcela počuť !!! som z imidžáckeho sveta toto zas mohol napísať len niekto kto ma nepozná, napríklad ako ty !! a hlavne HAMBA TI !! si si nevšimol že s tvojou odpoveďou si bol niekde úplne diametrálne inde ??? som sa nepýtala kto by chcel ísť s diviakom Jurkom do lesa, ale že kto by šiel so mnou so Zlína ? chápeš ? lebo potrebuješ nejaké špeciálne vysvetlenie čo je to Zlín a čo je to les ??? A prosím už ani nekomentuj, lebo ja som položila otázku a čakám odpovede na úrovni a nie takéto "diskusie o ničom " ale už mi to nedalo a teraz zbohom lebo idem do svojho " imidžáckeho sveta " ..olaaaa.
@flussica ja viem , ja viem , ale ked už vidím v tých diskusiách tolko aaaaaa nebudem sa rozčuľovať, ale tak ked celý deň sedím za knihami a drtím ekonómiu, filozofiu, politológiu, dejiny kultúry milión rôznych kníh a potom sa chcem s niekym poradiť, niekam napíšem lebo si myslím, že je to fajn ...a ohlási sa nejaký magor ktorý podľa mňa nemá vychodenú ani Zš tak ako fakt ma to nasere !! ale diki ti si zlata,slubujem posledný koment, k takýmto prípadom
@katharin1262 Práve preto, koľko energie si už dnes musela vydať, by si sa nemala presne týmto znepokojovať .
A to nie je o jeho úrovni vzdelania, ani zďaleka.. Na druhej strane monitoru môže sedieť schopný vysokoškolák, ktorého ale len skrátka baví krátiť si čas fejkerstvom na Birdzi - a už to máš .
@katharin1262 HAMBA TY!!! Keby si porozmýslala tak zistíš, že sa dá s jednej témy dostať ku druhej! A mna nezaujíma niaky Zlín alebo čo to tu trepeš, mna zaujíma diviak Jurko! HAMBA TY!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Máš to jedno, či Scio alebo "normálne" - odhadla si to zrejme správne, že to je to isté, len pod iným názvom . Ak sa Ti páči a chceš tam ísť a zvládneš prípravu, neváhaj ani minútu. Prajem veľa zdaru.
A ona (@foxinka ) sa Ti snáď ozve, keď si všimne to otagovanie - ale neručím, že tam pôjde .
(A ak smiem ešte niečo; prosímťa, nereaguj na @5 a podobné... Nie je to pre Teba účelné? Neriaď sa tým. Lebo takto sa to neskončí .)
A to nie je o jeho úrovni vzdelania, ani zďaleka.. Na druhej strane monitoru môže sedieť schopný vysokoškolák, ktorého ale len skrátka baví krátiť si čas fejkerstvom na Birdzi - a už to máš .