Ahojte, poradte mi prosim vas kto ma skusenost z utekajucou suckou, som uz zufala, mame novy plot ktory je sama diera, vsetci susedia sa nam stazuju lebo skace a vrci, bije sa zo psami atd...Ano chyba je aj vnas...ale potrebujem poradit.
aj nam utekala (o ulicu dalej byval psik s ktorym mala mlade tak vzdy za nim ) ale na to pomoze iba zapchat plot proste vsak tam dajte kludne aj iba nejake pletivo, to az tak vela nestoji, alebo niecim to upchat.
Plot stale niecim zapchame alebo opravime len vzdy si najde alebo spravi novu dieru, uz neviem co snou keby sa ju dalo nieako naucit aby to nerobila..Som citala ze kastracia,sterilizacia pomoze viete neviete niekto?
@didi85 Ak uteka len pocas harania tak ano, sterilka by mohla pomoct, ale kedze uteka zrejme stale, tak ocividne preto, lebo sa nudi a ked jej neponuknete ziadnu zabavu vy, tak si ju najde sama Ale ano, ked si ju neviete ustrazit, tak ju radsej dajte vykastrovat skor ako budete mat nechcene stenata. Pes nie je len na okrasu, viac sa jej venujte, unavte ju, spravte poriadne plot a pokial bude stale utekat a bude mat dostatok aktivit kazdy den, tak moze byt kludne vo vasej nepritomnosti vo voliere, pre jej vlastnu bezpecnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty