ja by som pisala o vyroku ktory povedal Art Buchwald: Najvzacnejsie v zivote nie su veci, ale chvile.on pisaval do novin clanky ,fejtony a tak ak chces tak si ho najdi na googli..je fakt skvely..........a ak troska zafilizofujes tak aj napises o tom fajn uvahu staci s troska zamysliet ...skus to uviet na nejakom priklade ak chapes co tym chcem povedat... :d tak ti drzim palce paa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
"My home is in my head"
"Death of thousends is statistic, death of one is tragedy."
"Laska zahrieva....Ale uhlie je uhlie."
Jerome David Salinger:
"Známkou nezrelého človeka je, že chce za niečo vznešene zomrieť, zatiaľ čo známkou zrelého je že chce pre niečo pokorne žiť."
alebo... ale tento neviem, ad koho je:
Když umírají koně těžce dýší, když umírá tráva usychá, když umírá slunce hasne v tiši, když umírá člověk zpívá do ticha.
Alebo dalsi krasny, co sa mi paci je "Kazde rano s azobudim, precitam si kroniku mrtvych v Timesoch a ked sa tam nenajdem, idem do prace."
Ked chces ulovit stuku, musis jej na hacik dat cervika, aj ked ty by si uprednostnil jablkovy zavin.
Spolocnost je presne taka ista ako vsetci ostatny.
Niesme zodpovedny iba za co to robime, ale aj za to, co nerobime.
Majetok nerobí ľudí lepšími, umožňuje im však lepšie žiť
„Život je ako noty, stačí si nájsť čas a hrať poriadne. A potom už len krásne počúvať.“
Bolesť spôsobená jazykom je väčšia ako bolesť spôsobená mečom.
ale v podstate ak vieš vetu obkecať, akýkoľvek citát zvládneš
Albert Einstein
Pravda o přírodě je silnější a obhájí se sama.
alebo
Buddha
Vše, co jsme, je výsledkem toho, co jsme si mysleli.
A v rámci syndrómu obohranej platne dodávam, že keby som mala skill, napísala by som štvorzväzkovú úvahu na moju srdcovú časť Acquiesce.