Nehovor nam co mame robit. Ale inak
-My deti zo stanice zoo.
-harry potter
-dennik anne frankovej (aj ked ako to presne skoncilo si treba dopozerat na youtube, mohli to dat do knihy este)
Tri sú stále málo, ale lepšie ako jedna, dnes by to boli asi The Waves od Woolfovej, The Sound and the Fury od Faulknera a Blood Meridian od McCarthyho
Smely zajko v Afrike, Ako isiel dedko na jarmok a tretiu som asi este neprecital nieco trosku ked sme mali citatelsky dennik v skole tusim troch patracov a nejake strasidla ci co tusim
Tri sú málo, sry
If on a winter's night a traveler, to kill a mockingbird, americkí bohovia, and the ass saw the angel, neznesiteľná ľahkosť bytia, just kids od Patti Smith, letmý sneh od vilikovskeho, sofiina voľba, fight club, the sound and the fury od faulknera, windup girl od paola bacigalupi, homo sapiens a ešte veľa veľa!
Osobne beletriu veľmi nečítam ale z toho čo som prečítal tak sa mi páčilo: Stopárov sprievodca po galaxii od Douglasa Adamsa(spolu s celou sériou), Dobré znamenia od Neila Gaimana a Terryho Prachetta a Tracyho tiger od Williama Saroyana(sice velmi kratka ale úžasná)
Obrázková encyklopédia, jedálny lístok, televízny program... Síce niesu to doslova knihy ale príbuzné knihe teda jediné čo čítavam a najviac podobá knihe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
honorable mention: American gods
@nats @hnisavica kuk sem
-My deti zo stanice zoo.
-harry potter
-dennik anne frankovej (aj ked ako to presne skoncilo si treba dopozerat na youtube, mohli to dat do knihy este)
Burlive vysiny
Harry Potter
Rada nešťastných príhod (séria)
Tajný život včiel
Lolita
Choď a zvestuj to na hore
Gróf Monte Cristo
If on a winter's night a traveler, to kill a mockingbird, americkí bohovia, and the ass saw the angel, neznesiteľná ľahkosť bytia, just kids od Patti Smith, letmý sneh od vilikovskeho, sofiina voľba, fight club, the sound and the fury od faulknera, windup girl od paola bacigalupi, homo sapiens a ešte veľa veľa!
Vojna a mier
Suostrovie gulag(aj ked to nieje roman)
Sto rokov samoty
Ale je ich urcite viac, len toto mi napadlo takto narychlo
Colorless Tsukuru Tazaki and his years of pilgrimage
Odviate vetrom
Muž menom Ove
Kto bude plakať, keď umrieš?
vacsina knih od Dominika Dana
a co ja viem, asi Aj v pekle raz vyjde slnko, od Hiraxa
Rázcectia
hmm, čo dať tretie? možno Papierová princezná