tesi ma, ze sa mi niekto paci tesi ma ze mozem verit v tom, ze mozno s nim budem stastna tesi ma, ze mam len chripku a nie vaznejsiu chorobu tesi ma , ze som dnes dosla cela domov tesi ma, ze som rano vstala tesi ma, ze mozem snivat a tesi ma tato diskusia
Dneska mi jedna holka napisala krasnu vec, ktora ma potesila...paci sa mi a ona to vie a konecne dneska mi napisala nieco, co ma vytrhlo z neistych vod
Som rád pretože som zdravý či už fyzicky alebo psychicky(aj keď niektorý hovoria že nie) Som rád že môžem byť povečeroch na birdzi. Som rád že som včera pomohol bezdomovcovi. Som rád že nemusím pracovať v čínskej fabrike za päť centov na hodinu. Som rád že tohtoročná úroda ryže sa vydarila. Som rád že som rád pretžoe keby som nebol rád tak by to so mnou išlo dole vodou a preto som rád!
som rada ze mam mojho maleho barceka,som rada ze sa asi dozijem zajtrajska ,som rada ze v pondelok ideme zo skoly na vylet,tesiiiiiim sa na senecke let
mna tesi, ze po uplne hroznom a blaznivom tyzdni ma caka spanok. aj ked ocakavam dlhu tazku noc a nepokojnu, je to aspon ulava, ze ma zajtra nic desive necaka
ja nie som rada ja som šťastná v posledných dňoch som asik najšťastnejší človičik na tejto planéte aspoň mám taky pocit a je to preto lebo som odstránila zo svojho srdca chalana , ktorého som milovala a nemala som ho rada a aa to je moc zamotane a momentálne s ami páči jeden chalan a ja po ňom túžim a on mi aj napísal a tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A dokonca je z birdzu