nie je to sice presne desat tyzdnov, ae neznie to uzasneee...leto leto letooo...uz to potrebujem ako sol na chlieb (aj ked si ho nesolim...) tesim tesim tesim... teplo, slnko, voda, pohoda a nijaka skola
tak okeeej, vysokoskolaci maju fajronda uz skor ae my ubohi studaci zo strednej (plus zakladna, materska a jasle) to dako uz prezijeme, len sa tolko nechvalte
zvlastne ale mna to velmi netesi. Znamena to ze mam dost malo casu na opravenie tych blbych znamok co tam mam. A ja si ich musim opravit... sakra musela si mi to pripominat?
Uz len tyzden a pol a mam mat uzavrete znamky... A potom uz len dva tyzdne a maturita... jaj jako sa mi to krati... Uz aby bolo 23. maja presne 12:00 naobed a vtedy posledny krat budem vychadzat zo skoly... teda potom tam par krat pojdem ale bude to ine, to sa aj tesit budu...
Ako mi uz ta skola teraz chyba ked som stale doma...
seci chcu co najrychlejsie zmaturovat a vypadnut zo strednej (ehm, nie som vynimkou), ae tusim nam az potom dojde, ako nam vlastne bolo dobre, haha, ako malo sme mali ucenia a aki "chapajuci" boli ti profaci...tak mili maturanti, len si uzivajte posledne chvile strednej, heh
čiže už len 10 týždnov a z toho mám 2 prax...čiže to je 8 a 1 a 8 mája su sviatky čiže večšina ludi nejde 2 a 9teho do školy takže toe zas menej pohode len mi dakdo chodte opraviť známky z matiky dikyyyy
nene--mne chybat moja skola nebude!!!! ja to tam neznasam od zaciatku a lutujem ze som neisla inde ale tak vydrzala som no a tesim sa na to,co chcem po skole robit!!len keby sa to splnilo,hmmmm..
Waaaw nemozem sa dockat XD Ale ked si predstavim ze si musim este tolko veci poopravovat....chemia,matika,slovencina,prirodopis...waaaaaa X((((((((((((((
tak nebudme negativisti, radsej len ako si robit vrasky, co setko este musim postihat a poopravovat, salamaa, na to budem mysliet az tak v maji-juni heh
ja to mam tak super s mojou sprostou skolou(hotelova akadamia) ze cely jul mam povinnu prax, ktora je nielen ze zadarmo ale nesmieme si nechat ani jeden tringelt, co si zamozrejme niektori aspon tu trochu nechame...a cely august mam brigadu aby som mala aspon trochu penazi..takze tak leto..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
už čoskoro pohoda
ale pozitív je viac..ovela...
idem skočiť pod vlak
ale už hcem prázdniny ale chcem si aj školu opraviť...aaach dva mesiace bez tých spratkov)v dobrom) žúúúúž
Na prázdniny sa teším, ale toho, že ma čaká 10 skúšok a ja som sa ešte vôbec neučila, toho sa desím
Toto leto budem rád, ak si nájdem jeden voľný víkend.
Ako mi uz ta skola teraz chyba ked som stale doma...