už sa vám niekedy stalo,že vám chcel niekto ublížiť alebo vás niekto sexuálne obťažoval? mna raz chceli zbiť taká partia chalanov a jeden chlap ma chcel vo vchode znásilniť ak máte nejaké podobné zážitky napíšte ..
no mne sa stalo iba to že ma zastavil taký starý bezdomovec ujo a spýtal sa ma: A nechceš sa ty pomiluvať??..a ja že nie..a potom som chytro sa snažila ísť a on šiel ešte asi tak 10 M za mnou..potom to vzdal .
@zuzk496 hovorí sa prosím *pohľad v štýle Sheldona Coopera*
Si to ty, nie? Tá, čo pridala minule fórum že má nejaké depky či psychické problémy či čo. A teraz toto... Juj, ak je aspoň desatina z toho pravda, tak o tebe by mali písať neorealisti.
Hmmm jeden opity povedzme ze kamarat na zabave minule leto mal pocit, ze na oblizovanie sa so mnou ani netreba suhlas, ale este predtym ako nieco dokazal som mu vylepila taku ukazkovu facku, ze uz sa mi nezdravi.
Hej no a taky zaujimavy incident, ale vlastne este nie som s tym celkom ok takze to tu nemienim pisat.... @horiq vies...
"A čo, šak spolu zašukááme...." a vtedy ma nebolo, pálila som rýchlosťou blesku
Alebo som išla po sade Janka kráľa. Traja cudzinci, tmavší. Zastavili nás a niečo hovorili cudzím jazykom. Najprv sme sa zastavili, že čo chcú. No a keď sme zistili, že to nebude otázka koľko je hodín išli sme preč. Potom sa za nami otočili a chápete, oni zrýchlili krok, my sme zrýchlili, nakoniec sme utekali a zabočili sme do takej uličky(či čo to bolo) pri moste.
A teda prdel to nieje keď vás naháňajú traja cudzí chlapi, srdce až v krku.
raz sme stáli so spolužiačkou na zastávke a vedľa nás stál cigán a v nohaviciach si na nás honil... tak sme šli kúpiť do stánku žuvačky, aby sme sa ho zbavili a ten "nenápadný" šiel za nami... tak po kúpe žuvačiek, sme sa vrátili na pôvodné miesto pri zastávke a furt šiel za nami
nemali sme žiadne minisukne, bola zima a mali sme hrubé kabáty a rifle
raz sa jeden chlap ku mne pripojil na ceste domov a otravoval ma a bolo mi strasne uzko, myslela som ze zomriem =/
inokedy mna aj ked som bola s @apprentice otravoval nejaky uchylny dedo, uz som tiez mala rozne myslienky ale nastastie isiel okolo moj brat tak sme ho zavolali..
a asi najhorsi, ked ma jeden chlap chcel zobrat k sebe do auta.. :´(
ja mám také nešťastie že keď cestujem vlakom sama,priťahujem opilcov..jeden sa ma stále niečo pýtal, druhý bol celý od krvi a tretí rozprával nechutnosti a vykrikoval na celý vlak ale ten si ku mne našťastie nesadol len chcel..
@sugy1 podľa mňa, dievča sa len nudí.. však v nedeľu som zasa od nej čítala fórum typu "bolí ma hrdlo, myslíte, že mám ísť ku doktorke??" + tam ešte opísala zopár príznakov, ktoré si už ale nepamätám
Ja som raz sedela v autobuse a sadol si ku mne jeden ujko a mal tak nenápadne položenú ruku pri mne, tá sa posúvala , až pristála na mojom kolene, začal ma hladkať, vtedy som mu povedala nech prestane.Odtiahol ruku a tváril sa že nič.To sa zopakovalo asi trikrát, potom som naňho zrúkla až sa začali ľudia otáčať a bol pokoj.Po hodine cesty už bolo načase.
len raz pred tescom, čo som bola s kamoškou taký bezďák opitý, že: "Júj, dievčatká, veď to vy ste do postele zrelé! Koľko máte rokov? Lebo, keď moja Mariška mala toľkoto už bola dávno popreťahovaná. Nepojdete hentam za roh?" kokso my sme sa tak rehotali, ale radšej sme zdrhali, lebo kto vie, čoho je taký starec schopný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Si to ty, nie? Tá, čo pridala minule fórum že má nejaké depky či psychické problémy či čo. A teraz toto... Juj, ak je aspoň desatina z toho pravda, tak o tebe by mali písať neorealisti.
a to ma zrobilo superhrdinom.
Hej no a taky zaujimavy incident, ale vlastne este nie som s tym celkom ok takze to tu nemienim pisat.... @horiq vies...
"Ďakujem" a išla som preč.
"A čo, chlapca už máš?"
"Jasné ujo, tam ma čaká" zrýchlila som krok.
"A na diskotéku by si so mnou nezašla?"
"Nie"
"A čo, šak spolu zašukááme...." a vtedy ma nebolo, pálila som rýchlosťou blesku
Alebo som išla po sade Janka kráľa. Traja cudzinci, tmavší. Zastavili nás a niečo hovorili cudzím jazykom. Najprv sme sa zastavili, že čo chcú. No a keď sme zistili, že to nebude otázka koľko je hodín išli sme preč. Potom sa za nami otočili a chápete, oni zrýchlili krok, my sme zrýchlili, nakoniec sme utekali a zabočili sme do takej uličky(či čo to bolo) pri moste.
A teda prdel to nieje keď vás naháňajú traja cudzí chlapi, srdce až v krku.
A to zďaleka nie je všetko.
ale nakoniec som sa zachránila...
nemali sme žiadne minisukne, bola zima a mali sme hrubé kabáty a rifle
inokedy mna aj ked som bola s @apprentice otravoval nejaky uchylny dedo, uz som tiez mala rozne myslienky ale nastastie isiel okolo moj brat tak sme ho zavolali..
a asi najhorsi, ked ma jeden chlap chcel zobrat k sebe do auta.. :´(
ja mám také nešťastie že keď cestujem vlakom sama,priťahujem opilcov..jeden sa ma stále niečo pýtal, druhý bol celý od krvi a tretí rozprával nechutnosti a vykrikoval na celý vlak ale ten si ku mne našťastie nesadol len chcel..
preto ich neznášam...