Už ste mali sen s ktorého ste sa vedome snažili zobudiť?
Dneska v noci som myslela ,že som pri vedomí keď som začula strašne hlasnú orchestrálnu hudbu. Bola som strašne zmätená odkiaľ nadránom ide taká hlasná hudba. Hlasitosť sa začala stupňovať až to začalo byť neznesiteľné. Až keď som sa chcela postaviť som s
jo...tento týždeň, bolo to niečo ako nočná mora..jednoducho som si uvedomil, že sa musím zobudiť lebo to (je jedno o čo v tom sne išlo) bude len a len horšie a v tom správnom okamihu som sa fakt dokázal zobudiť
Mne sa raz sníval sen kde ma hrýzli potkany, ja som sa snimy bil, potom tam prisli korkodili ja som utekal pred nimy, bal som sa ako male decko..... Tak som sa chcel zobudit.... Ked som sa zobudil tak som sa triasom, bola mi zima a bol som strasne spoteny.... Taku nocnu moru z niody nezazil....
Minule sa mi snival sen vo sne bol v nejakom dome a na mna sa rutila nejaka obluda(pametal som si iba koniec toho sna), tak som sa zobudil, a nad mojou postelov niekto stal, ale bol to stale sen, dost vpici som z toho bol, som sa potom bal zaspat
Mna par krat v sne uz aj zabili. Dokonca som mal take vypadky akoby som bol uz mrtvy. Potom som sa ocitol niekde na inom mieste (na psychiatrii, v sanitke) a som si povedal: ,,Ja žijem? "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nerada si ho pripominam
skor mam problem s tym, ze ked snivam, tak mam pocit, ze sa to naozaj deje. a ked sa zobudim, som totalne zmatena
dost picovina,...