hej napísal som o svojich zážitkoch zopár poviedok a keď som to čítal luďom čo boli pri tom tak im tiekli slzy od smiechu, moja prvá poviedka sa volala Vlkochrústy.
noooo! ...keď som mala asi 8 rokov, tak som napísala môj prvý horror: Vlkodlak so sekerou! á nejaký ten mesiac na to som napísala velice dojímavý príbeh o Ferkovi a slimákovi
napisaneho mam toho vela za tych asi 13 rokov, co sa tomu venujem, knihu nemam oficialne vydanu ziadnu, ale najdlhsia vec mala 314 stran, druha najdlhsia 292 stran a momentalne tretia najdlhsia, ktora je v procese vyroby, ma zatial 117 stran
@spisovatelka ja tiež poviedky a a podobné sú na môj štýl príliš krátke, keďže sa zaoberám hlavne postavami... o také tri roky bude aj moja ckniha bestseller
v duchu asi milión. inak stále niečo začnem. napíšem tri strany. potom to polroka stojí. a potom to vymažem. ďalšie tri strany, zase polroka nič..a tak to ide dookola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Snad sa raz dokopem k tomu to dokoncit
začnem si asi takto zarábať.
!Hej! píšem začiatky kníh! cena dohodou!