Som tínedžerka, všetko moc prežívam a zamýšľam sa nad tým a zaujímalo by ma, či už ste niekedy zažili totálny strach, taký, že ste ani nevedeli čo robíte... a ak hej, pri akej príležitosti? Vopred ďakujem za vaše odpovede
áno viac krát..naposledy keď nikoho nikde nebolo a zastavovalo sa pri mne auto kde sedel stary muz..chcel sa nieco spytat ale ja som bola taka vystrasena ze som mu nakricala do tvare ze "CO JE?!"
keď jedna z mojich najlepších kamarátok dostala epileptický záchvat a nedostával sa jej kyslík, "zmodrela" a ja som pár sekúnd bola absolútne paralyzovaná.
keď sme opekali (jak u debilov len 3 sme boli ) a začali sa diať čudné veci,vonku stále niečo búchalo,kamoška videla tvár a nakoniec keď sme boli pod kostrou poschodovej postele narvaté jedna na druhej a pišťali jak nwm čo, tak si spokojne so smiechom vošla kamoškina sestra a začala sa smiať nikdy v živote som ju tak rada neuvidela a to bolo jedno z tých najväčších odlahnutí na svete
Uplne vas chapem... ja som sa najviac zlakla, ked sme labzovali s kamoskami na starom opustenom kupalisku jak najvacse, jako sak zamachruj si ze sa nebojis... najskor okolo nas presiel taky typek z bicyklom a proste na to kupalisko chodi strasne vela fetakov a bezdomovcov a ked sme to presli kamoska ze uff,uz to mame za sebou a ja ze nehovor hop kym nepreskocis... kamka sa obzrela a za nami uplne ohavny sfetovany chlap, jako normalne obleceny,vsetko ceril zuby a nahanal nas, ze dockajte vy stenata, az vas dolapim a moja najlepsia kamaratka bola posledna a ja som mala dvojity strach o nu, a hovoril ku mne aj pud sebazachovy..nakoniec sme mu zdrhli a neska sa z toho smejeme...
ale uplne hrozny pocit, az ma napinalo na zvracanie... a vela krat som sa takto bala.. a podobny pocit zazivam aj ked sa strasne moc trapim... ked niekoho stratim... proste uplne hnusny strach! a takychto situacii sa mi nestalo este viac ako 10. je to zaujimave co sa to s nami v tej chvili deje..
keď som raz išiel z baru a zastavili ma dvaja chalani a že navaľ peniaze! jeden dostal z oleja do nosa a sedel hneď na riti a druhému som dopol do vajec a sedel pri kamošovi....na zemi som ich ešte vyčesal pár kopancami, len keď sa tu zrazu zjavili poliši na aute a ja hajde krížom cez park........bol som v podmienke, takže žiadna sranda...basu by som veru nerád absolvoval.....filip
@zajko30 fuha ja sa trasiem vzdy ked prechadzam po tme okolo nejakej opustenej skupinke chalanov... a este blbsie sa citim ked okolo takychto bitiek prechadzam asi sa pritom bojim viacej jak ti v tej bitke zucastneni
@fakechlapec oni ma k tomu nútia! a ja som fakt nevedela do coho idem... ale ozaj to bol neprijemny pocit, a uz v zivote tam nevkrocim. mam odtial fotky a doteraz sa trasiem. a teraz sa na tom smejem ale vtedy mi nebolo vsetko jedno. ono dve z nich dost veria na duchov a na taketo nadprirodzene sily, takze furt pocuvam tie ich reci... to ma dokaze samo o sebe vystrasit takze ci uz sa bojim rada,alebo nerada, pri nich to inak nejde
@naria@9 to sa aj nam stalo s kamaratmi ze nas nahanal fetak ale to bolo take ze nas nemohol dobehnut a aj keby nas dobehol nic by nam nespravil pravdepodobne lebo on bol taky kamaradsky
@10 nj ked niekoho stratis to je smutok ale strach podla mna nie
@14 aj ja mam rad psov ale henten mal asi 120 cm ja som mal vtedy ale 150 a tak na mna skocil ze som kotrmelec pri tom urobil potom ho nastastie jeho majitelka stiahla (taka stara pi.. no o mrtvych by sa nemalo hovorit v zlom a ona aj ten pes uz su mrtvy) no a ona este povedala ze sak to je nic len skrabanec a kusok masa mi vykusol z brucha do nedavna som tam mal jazvu este
no bitka v parku je hovno proti tomu ako som 21 ročný sám v dome o jednej v noci v obyváku zazrel čierny tieň nejakej postavy....v momente som bol skamenený a krvi by sa ma nedorezal...........
a to som nemal ani vypite, striezvy pri plnom vedomí.....nikomu neprajem....
ale inak sa bojim vselicoho nejsom zas taky odvazny ako to vyzera v tych komentoch len to nepovazujem za taky totalny strach aky si opisala na zaciatku
Hnusný strach tak najväčší strach som mal pred 3 rokmi na chate. Niečo začalo trieskat strašne do chaty asi po 5 minutach to prestalo samozrejme moja zvedavost bola väčšia ako strach tak som šiel omrknuť čo to bolo vídem von asi 15 metrov od chaty nič tam nebolo zrazu dačo zavrčalo pri lese kokos v tej chvili som sa skoro pototo srdce som mal až v krku. Celu noc som ani zaspat nemohol
Mala som na usiach sluchatka a brat mi grgol do ucha...neviem ci som sa niekedyy zlakla viac..a to myslim vazne.Vtedy som ho tak zmlatila az mi ho bolo luto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@siminda paneboze vy musite byt histerky
@zeriavka ako zareagoval ?
@kokosovyorech ja zas pred dvomi tyzdnami v Aqua city Poprad v tobogane som si myslel ze sa tam zabijem ale nebal som sa smrti moc
@10 nj ked niekoho stratis to je smutok ale strach podla mna nie
@14 aj ja mam rad psov ale henten mal asi 120 cm ja som mal vtedy ale 150 a tak na mna skocil ze som kotrmelec pri tom urobil potom ho nastastie jeho majitelka stiahla (taka stara pi.. no o mrtvych by sa nemalo hovorit v zlom a ona aj ten pes uz su mrtvy) no a ona este povedala ze sak to je nic len skrabanec a kusok masa mi vykusol z brucha do nedavna som tam mal jazvu este
naplaš ich poriadne nech sa poserú od strachu a uvidia že nemajú pokúšať .. hlavne nie feťákov a bezďákov
a to som nemal ani vypite, striezvy pri plnom vedomí.....nikomu neprajem....
odvtedy verím na duchov ...........filip
ci ? lebo ja mam take sny ze vacsinou o nich ani nwm alebo ked viem tak uplne hovadiny nezmyselne
@torpedo08 spýtal sa ma čo chcel ja som odpovedala jedným slovom a odišiel plnou rýchlosťou preč.
poď na pokec