@kikushenka a @6 to som chcel ja, ale sme na rovnakom počítači s @marleymt , a obaja máme otvorený birdz, tak som to poslal omylom z toho jej ... sorry
heej to bolo prvý krát v živote a že vraj som sa na zemi triasla kývala s hlavou....a moja spolužiačka až plakala a ja som sa jej potom spýtala že prečo a ona že som prevrátila oči a vyzerala som ako démon......
este nie ale par krat som k tomu uz mala blizko u mna to je z dehydratacie...pijem strasne malo vody a zotoh ma boli hlava tecia mi krv z nosa a take podobne
Myslím, že kvôli tlaku. Alebo neviem. Stál som v čakárni u doktorky pred dverami a bolo tam akože fakt dosť ľudí okolo a ešte k tomu tam decká kričali, mama vedľa mňa a tak sa kukla na mňa, že či mi nie je zle. Asi som sa rýchlo postavil alebo čo a zatočila sa mi hlava, ani som jej neodpovedal podlomili sa mi kolená, len ma ľudia stihli chytiť a už ma aj ťahali ku doktorke Asi minútu som nevedel o čo beží.
A druhý raz v kostole. Museli ma odniesť domov, páč som ani chodiť nevedel A odvtedy som v kostole nebol
Asi pred tromi rokmi. celý deň som nejedla a v teple sa k tomu pridala cesta dopravným prostriedkom (to samo o sebe stačí, aby mi bolo zle). Vždy je to rovnaký pocit.. divný pocit, tlaky v hlave, studený pot, podlamujúce sa kolená. Viem len, že po tomto všetom som akoby zaspala a už som sa prebudzala len na slová "slečna, čo vám je, podte si sadnúť" mala som vtedy takú fajnú modrinu na zadku ako ma posunulo k zemi v tom autobuse . Ešte pár krát mi bolo podobne.. občas mi tak býva, ale to už viem čo robiť, ked čosi také..našťastie.. odpadla som len ten jeden jediný raz
mne minuly rok, bola som v nemocnici a rano o 6 ma zobudili ze mi musia zobrat krv. tak mi vzali a ze mam ist prec a ja ze nie ze sa mi toci hlava ze posedim a oni ne ze uz chod, samozrejme som po ceste odpadla ale bol to zaujimavy zazitok! vzdy som chcela odpadnut
aby som to popisala, isla som isla a zrazu som zacula ako niekto vola moje meno a ja ze mi sibe ci co a atak akoby z dialky a postupne sa priblizoval a ja ze co je ? to sestricky na mna rozpravali aj mi facku dala jedna a bola som v soku ze nestojim, viete ake je to prekvapenie, ked si myslite ze stojite ale pritom sedite na zemi proste ja som si vobec neuvedomila ze som odpadla az ked som videla svoje nohy pred sebou namiesto pod sebou ..
Kazdy tyzden bezne pravidelne ku koncu Ale uz som si zvykla...len chudacky ucitelky co ku nam chodia na konci tyzdna...Oni z toho maju infarkty A nikto nevie preco odpadavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Aďo
ešte sa mi to nikdy nestalo
ale včera nechýbalo ku tomu veľa
A druhý raz v kostole. Museli ma odniesť domov, páč som ani chodiť nevedel A odvtedy som v kostole nebol
aby som to popisala, isla som isla a zrazu som zacula ako niekto vola moje meno a ja ze mi sibe ci co a atak akoby z dialky a postupne sa priblizoval a ja ze co je ? to sestricky na mna rozpravali aj mi facku dala jedna a bola som v soku ze nestojim, viete ake je to prekvapenie, ked si myslite ze stojite ale pritom sedite na zemi proste ja som si vobec neuvedomila ze som odpadla az ked som videla svoje nohy pred sebou namiesto pod sebou ..
A potom v utorok v buse, keď som šla do školy