Mne dávali robiť kvôli liekom, aby sa vylúčila nejaká kontraindikácia.. ale že by som išla špeciálne si dať robiť testy to nie. Každopádne ten test zahŕňal len nejaké základne choroby ako HIV a podobne a tuším mi to raz ročne vyšetrujú z krvi, ani neviem
raz som sa zapojil cez grindr v dotazníku a niekoľkým osobám poslali zdarma domov asi 100 eurový test na HIV. Vybrali aj mňa čo som nečakal lebo som si myslel, že to nie je legit
každopádne došiel ale plánujem si urobiť kompletné testy a obdivujem ľudí ktorí na to chodia pravidelne. Ja aj napriek tomu, že som si to spravil v pohodlí domova, zadarmo som mal neskutočný stres keď som čakal kedy ten bude hotový.
ešte by sa hodilo keby poslali PrEP lebo to by som rád užíval, ale nie je to vôbec tak ľahko dostupné kvôli katolibancom a bigotom na slovensku
@patrixo Ano, paradoxne. Bolo to v roku 2015, takze mozno uz sa zmenili podmienky, no uprimne pochybujem Dokonca chcelino tom potvrdenie v rustine, co bol dost problem zohnat aj v Prahe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
každopádne došiel ale plánujem si urobiť kompletné testy a obdivujem ľudí ktorí na to chodia pravidelne. Ja aj napriek tomu, že som si to spravil v pohodlí domova, zadarmo som mal neskutočný stres keď som čakal kedy ten bude hotový.
ešte by sa hodilo keby poslali PrEP lebo to by som rád užíval, ale nie je to vôbec tak ľahko dostupné kvôli katolibancom a bigotom na slovensku