Už to nezvládam !Už je to asi pol roka čo ma uč v kusa strašne bolí hlava
.Neviem od čoho to môže byť.Mávam tupé bolesti a často aj závraty.Tabletky nezaberajú .Chce sa mi spať.Ráno stanem a všetko je v pohode ale po 5 minút stánia už je mi zle .V polovici dna už som na dne ,hlava mi ide vybuchnúť. Večer už skoro nič nevnímam .
to si este s tym nebola u doktora??? ked do seba budes pchat stale tabletky, potom ti uz len tak zaberat nebudu, davky budes muset zvysovat a zvysovat.. chod k neurologovi..
Načo vôbec ešte existuje zdravotníctvo, keď všetko nájdeme na internetovom fóre, že?
Môže to byť migréna, ale vtedy si citlivý na svetlo a na zvuk a väčšinou to majú vyššie ročníky, ako aj klastrovú bolsť hlavy.-ale práve ona trvá nejaké obdobie okolo jedného mesiaca a viac. Sú na to lieky a hlavne odborníci !!!!
@macik55 v kazdom pripade tabletky od bolesti ti nepomozu ked ich beres dlhodobo, skor tu ublizia, ako ti vacsina ludi hovori chod doktorovy, alebo moznost staci len ked zmenis zivotospravu. (okrem zdravsieho jedalnicka s tym suvisi aj spanok a podobne).
Tak mas 14 rokou, takze stavas okolo 6-7 hodine rano, to znamena ze spat chod okolo 22:00+- mozno pomoze aspon trosku. Pripadne aj kratsie cvicenie moze trosku pomoct aspon trosku sa natiahnut nic nasilu, opatrne. Alebo aj obycajna vonavka moze sposobit bolest hlavy ak pouzivas tak skus pouzivat inu alebo aspon na chvilku prestan pozivat ci sa ti stav nezlepsi. Ale zaklad je asi doktor.
@macik55 Aj mňa často bolieva hlava, ale ja viem z čoho to mám - únava. Mne jednoducho nestačí 7 hodín spánku, ja potrebujem minimálne 9. Preto sa vždy snažím ísť čo najskôr spať, ale veľmi to nepomáha. Mojou jedinou záchranou bol tento víkend, kedy som si dostatočne oddýchla.
Tebe odporúčam dostatočne veľa piť (aj keď práve nie si smädná, aspoň trochu...). Piť najmä vodu a čaje sú super. Dobre sa najesť, dopriať si oddych... A v najbližšej dobe navštíviť lekára.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ten ti poradí lepšie ako birdz
Môže to byť migréna, ale vtedy si citlivý na svetlo a na zvuk a väčšinou to majú vyššie ročníky, ako aj klastrovú bolsť hlavy.-ale práve ona trvá nejaké obdobie okolo jedného mesiaca a viac. Sú na to lieky a hlavne odborníci !!!!
Tak mas 14 rokou, takze stavas okolo 6-7 hodine rano, to znamena ze spat chod okolo 22:00+- mozno pomoze aspon trosku. Pripadne aj kratsie cvicenie moze trosku pomoct aspon trosku sa natiahnut nic nasilu, opatrne. Alebo aj obycajna vonavka moze sposobit bolest hlavy ak pouzivas tak skus pouzivat inu alebo aspon na chvilku prestan pozivat ci sa ti stav nezlepsi. Ale zaklad je asi doktor.
Tebe odporúčam dostatočne veľa piť (aj keď práve nie si smädná, aspoň trochu...). Piť najmä vodu a čaje sú super. Dobre sa najesť, dopriať si oddych... A v najbližšej dobe navštíviť lekára.