Už vyše dvoch týždňoch mám bolesti na pravem boku tela.
Neviem poriadne z čoho.. Hlavne pri kašli (buď pľúca abo sval abo dačo iné neviem).. A neska sa mi stala taká vec normálne mi tam niečo pukl dvtedy sa nemôžem poriadne nadýchnuť a na nohy sa postaviť s veľkou námahou a chodenie ani nehovorím. Ledva som
@zeriavka dobrá otázka.. stalo sa a čo mi vravela že tá bolesť je akokeby z toho kašľa že ako mám ten ťažký a skoro pravidelný kašeľ tak sa to namáha tak kvôli temu.. preto ma to bolí.. to by nebol problém som si na to už zvykol ale tá blbosť stým puknutím neviem. a slepák asi nie bol sem nedávno na gastro a nič a črevo nepuká.
@kacenka0331 rebro? to by som asi ináč vypadal. asi by som teraz nepísal toto fórum ale ležal dakde v Lamači.. dobre a keby áno ako si ho mám napraviť?
jednoznacne k doktorovi s tym...on ti pomoze najlepsie, ja mam sice celu rodinu doktorsku, no takto ti nepomozem, a su ludia ktori ani nevedeli ze mali prasknute rebro, nemusi to vzdy tak velmi boliet, staci ze mali trochu puknute...tazke je to takto na dialku
@kacenka0331 aha. dakujem.. aspon mam aku taku predstavu ale neviem z coho by sa mi nalomilo rebro a ja nemam sklon k sebatyraniu. ani som sa nikam neudrel aspon myslim. iba sa modlim aby mi to vydrzalo do piatku v pohode potom nech aj umieram..
Ale 2x som mal nieco podobne. U lekara som nebol, nebolo to nic vazne (po par dnoch to preslo), podla mna som mal nieco s medzirebrovymi svalmi. Bud boli presilene alebo natiahnute. Ale zaboha neviem ako sa mi to stalo. Zlomene som to isto nemal, to by som si pamatal ako k tomu doslo.
No poviem ti, ze dost to bolelo. Proste rano som sa zobudil a riadna bolest medzi rebrami. Nemohol som sa zhlboka nadychnut, zakaslat uz vobec nie a tiez sa mi blbo chodilo. Prve 2 dva dni boli najhorsie, potom sa to postupne zlepsovalo. Preslo to samo, nic som si na to nedaval.
@xenomorph diky ale ja som mal tu bolest najprv na pravej strane a potom na lavej. a zistilo sa ze mam aj na lavej strane srdca vplyvom tohoto zvacsene srdce.. a pluca dojebane.. to je v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@kacenka0331 rebro? to by som asi ináč vypadal. asi by som teraz nepísal toto fórum ale ležal dakde v Lamači.. dobre a keby áno ako si ho mám napraviť?
kazdopadne tu ti s tym nikto nepomoze
Ale 2x som mal nieco podobne. U lekara som nebol, nebolo to nic vazne (po par dnoch to preslo), podla mna som mal nieco s medzirebrovymi svalmi. Bud boli presilene alebo natiahnute. Ale zaboha neviem ako sa mi to stalo. Zlomene som to isto nemal, to by som si pamatal ako k tomu doslo.
No poviem ti, ze dost to bolelo. Proste rano som sa zobudil a riadna bolest medzi rebrami. Nemohol som sa zhlboka nadychnut, zakaslat uz vobec nie a tiez sa mi blbo chodilo. Prve 2 dva dni boli najhorsie, potom sa to postupne zlepsovalo. Preslo to samo, nic som si na to nedaval.