máte pocit, že vám učitelia uzatvoria lepšie známky ako si zaslúžite?..ale urobia to preto lebo ste ich prehovorili, nejak ste sa snažili a podobne, alebo vám nechceli uškodiť nepeknou známkou medzi tými lepšími...
naši už skoro bývalý učiťelia skoro všetci prilepšujú.. okrem matikárky.. ale len akým čo vidia že nie sú úplne vytretí alebo takým čo to potrebujú..mne sa to osobne stalo 5 krát
ja si myslim ze sa najdu taki co prilepsuju aj u nas...a vlastne cenia si aj snahu..ja som raz dosiahla jednotku tym ze som mala znamky medzi jedna/dva a povedala som profesorke ze chodim na kazdu jej jednu hodinu nech si pozrie do klasaku a uz len za dochadzku nech mi da plus body smiala sa ale jednotku mi dala...v tretom rocniku som vsak mala mat ciste jednotky a triedna mi dala dvojku z rustiny na polroku od polroka som sa ucila jak dabel a nakoniec som mala ciste ..aa teraz na konci 4taku mam pocit ze prilepsuju vsetkym..predsa len posledne vysvedcenie..nostalgia aj pre ucitelov
Hej, mám z mnohého lepšie. A že pre čo? Asi jedine pre šarm osobnosti, ktorý zo mňa zrejme nejako vyžaruje a veľmi čudne a dôverčivo pôsobí na ostatných, pretože inak vážne nerozumiem.
hodne mi tento krat prilepsili, ale fakt entusim preco, milacik ucitelov nie som, snaha takmer nulova, vecsinou som ta na ktoru sa furt rozculuju, ale z nejakeho enznameho dovodu ma maju celkom radi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov