Gratulujem, 85 kg zhodiť je paráda ale podľa mňa sa strií nezbavíš nikdy,aspoň nie tak aby ich nebolo vidieť vôbec. Ale nájdu sa tu aj rozumnejší jedinci,možno poradia aj keď tomu neverím.
raz som pozerala nejaký dokument (či čo to bolo a zistili, že krémy a podobné iné "osvedčené prostriedky" ti strie ani neodstránia a ani nezjemnia jedine ten laser, ale o tom som nič nepočula.. mimochodom gratulujem k takemu schudnutiu, to musela byť makačka
sa opaľ na slnku ono to akoby vykryje .... inač Laser je pravda kamoš z posilky take hovedo "menšie" si ich pred rokom daval odstraňovať nejak 30€ za cm... a kremy ešte som nevidel nikomu komu by pomohli možno keď ich aplikuješ pred tym než sa ti čosi vytvori tak ano ale keď ťa už roztrhne....tak nie
@xdravecx neviem či to je tym, že to opečieš alebo tym čo ziskaš zo Slnka ....ale kamo on sa len bez trička pretrčal všadiaľ a keĎ stmavol tak mu stmavli aj strie sice boli stale belšie ale zas po lete keď stratil farbu tak strie akoby tu farbu stracali menej ako normalna koža čiže sa mu to tam nejako zrovnalo farebne a po dvoch rokoch nevidno nič
no tak ja som asi uplne iny pripad ako ty ale aj tak to sem napisem kebyze to dakomu inemu pomoze.
Ja mam celkom normalnu postavu ale aj tak sa mi na bokoch zacali vytvarat strie a tak som sa spytala kozmeticky ci na to nieco nema a ona mi dala olej, kt. inokedy pouziva ako ukludnovaci olej po depilacii. Natierala som si to s nim kazdy vecer a zmizli. Lenze ty ich asi nemas tak ze sa zacinaju vytvarat ale uz tam su a su viditelne. Takze ti na to vobec neviem odpovedat. Ja len oznamujem ze ked sa zacinaju robit tak sa este odstranit daju.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja mam celkom normalnu postavu ale aj tak sa mi na bokoch zacali vytvarat strie a tak som sa spytala kozmeticky ci na to nieco nema a ona mi dala olej, kt. inokedy pouziva ako ukludnovaci olej po depilacii. Natierala som si to s nim kazdy vecer a zmizli. Lenze ty ich asi nemas tak ze sa zacinaju vytvarat ale uz tam su a su viditelne. Takze ti na to vobec neviem odpovedat. Ja len oznamujem ze ked sa zacinaju robit tak sa este odstranit daju.