Tak budes rebel jasne ze to ma vyznam, preco by si to chcela tak? inac HAK je dobre svinstvo pre organizmus, precitaj si radsej poriadne tie neziaduce ucinky a interakcie ci ti to stoji za to
ja to beriem preto že som mala naozaj problemy, nie preto že by som chcela zlepšiť pleť ako niektoré... Ale nechtiac som ju začala užívať naopak a neviem čo s tým
@bianka469 tak pockaj do zaciatku najblizsieho cyklu a potom to zacni brat spravne @demoniqangel viem o tom, ze sa to pouziva aj pri inych diagnozach, to vsak neznamena, ze nesposobuje Nú
^ omfg. Ak máš jednofázovú je to úplne jedno, všetky tabletky sú úplne rovnaké. Ak máš viacfazovu a sú farebne oddelené, tak dojedz najprv celú túto fázu a pokračuj tou, ktorou si podľa správneho poradia pokračovať mala.
@4 - this .... a celkovo je ine ked lekar rpedpise hak 15 rocnej babe len tak bez nijakeh krvneho obrazu a prehlade o jej hormonalnom nastaveni ako ked ma zenska po 20tke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@demoniqangel viem o tom, ze sa to pouziva aj pri inych diagnozach, to vsak neznamena, ze nesposobuje Nú
a mozes brat protismeru sipok ako vravi @7