pochodiť chcem aj ja veľa krajín, iste chcem byť chvíľu vo FRA, na novom zélande, v anglicku, škótsku, alijška, taliansko, nepál, tralalalala, ale doma je doma.
Holandsko ! Keď raz budem starý a budem na dôchodku , s manželkou sa presťahujem do Holandska , zo životných úspor si kúpim nejaký skromný dom s takým mlynom a budeme tam pestovať tulipány a bude to fasa !
Ale inak mám jedno miesto v hore kde máme chatu(DHZ) a chodím tam caaasto je to asi hodinku slapania od mojho domu. Na tu chatu moc ludia z DHZ nechodia. Nieje tam elektrina Ked nemám robotu som tam nonstop vééélky pozemok pustim si tam psov tí si tam behajú
Z chaty sa napajam hned na turistický chodník takže pekná túra z tade tiež
Mali by sme mat pozemok niekde v tom okolí tak si tam chcem postavit svoju Možno si kupim nejake jeep a by som tam býval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
To sú moje obľúbené krajiny/mestá,čiže určite niekde tam
a niekde na Islande, Škandinávia, Írsko , Nórsko.
Island, Fínsko, Nový Zéland,..
@nessiee , tiez dobra moznost
A postaveny niekde tu:
[Portland, OR]
pochodiť chcem aj ja veľa krajín, iste chcem byť chvíľu vo FRA, na novom zélande, v anglicku, škótsku, alijška, taliansko, nepál, tralalalala, ale doma je doma.
bud/najprv v malom bytiku v centre mesta, s plnymi policami knih a svetielkami a psom a vybavenou kuchynou.
alebo potom v dome s velkou zahradou, s udrzovanym travnikom, kde si len tak mozem lahnut. a piect kolace! a len tak sa prechadzat.
(neviem kde na to najdem peniaze/cas/spravne miesto).
ale ked uz mam vybrat krajinu tak asi Spanielsko
Chcem mať dom s veľkou záhradou niekde na predmestí A budem mať 2 psíky
Z chaty sa napajam hned na turistický chodník takže pekná túra z tade tiež
Mali by sme mat pozemok niekde v tom okolí tak si tam chcem postavit svoju Možno si kupim nejake jeep a by som tam býval
ale inak bývam tam pod tým kopcom
» www.doba.sk/2013/05/06/uzas...
a miesto? jednoznačne severnejšie krajiny, Island, Fínsko, Škótsko a pod,
veľké hory, husté ihličnany, alebo prosto lesy, jazierko/riečka a pokoj
a plnó knižiek, na ktoré by som mal vždy čas