Ale nevylučujem, že raz nebudem to auto potrebovať no kým bývam v menšom meste, tak bajk mi úplne postačuje. A do áut sa nevyznám vôbec takže by som sa asi opýtala oca, čo by mi poradil.
Ja nemám vodičák a ani neplánujem robiť a celkovo mi to príde tak že človek vrazí strašné peniaze do toho auta a potom sa mu každú chvíľu niečo pokazí a ešte ak si bral pôžičku na to auto tak ešte aj to bude platiť. A okrem toho ja osobne nemám ani šajnu o autách. To už radšej budem chodiť verejnou dopravou a dám tie peniaze napr. na bývanie, alebo bude šoférovať priateľ a aj sa bude starať o to auto.
Ja mám svoj bike, chodím na ňom aj do roboty, co je asi 15km a ak prsi, tak funguju autobusy... a ked surne potrebujem odviezt, vzdy sa najde niekto ochotný, takže ja sa nestazujem ale v buducnosti si vodicak spraviť chcem a budem to potrebovať tam,kam chcem ísť pracovať
Ideálne nejaká Octavia ktorá nemá veľa najazdené a pôvodný majiteľ sa o ňu staral...
Po nejakom extra drahom aute netúžim, len by som mal nonstop paranoje že sa s ním dačo stane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale nevylučujem, že raz nebudem to auto potrebovať no kým bývam v menšom meste, tak bajk mi úplne postačuje. A do áut sa nevyznám vôbec takže by som sa asi opýtala oca, čo by mi poradil.
Longboard?
Po nejakom extra drahom aute netúžim, len by som mal nonstop paranoje že sa s ním dačo stane