Brno nie je extra pekné a historicky tajomné ako Praha a myslím že to nikto, kto tu dlhodobo žije, netvrdí. Ale Brno má omnoho útulnejšiu atmosféru ako Praha, nie je tu pokkt turistov, vždy je tu čo robiť, nikto sa na teba nepozerá, či si malý, tučný, fialový alebo Arab, ľudia sú tu tolerantní, dobrosrdeční a akosi viac priateľskí ako v Prahe. Brno je veľké mesto v porovnaní s inými mestami v ČR, ale zároveň sa nemáš problém dostať kedykoľvek kamkoľvek, s kýmkoľvek a všetko dôležité je blízko u seba. Hlavne mi ale príde zábavné, ako všetci ľudia, ktorí napr. v Brne nikdy nežili, nevychádzajú z údivu, ako niekto môže mať to mesto rád. Páni, že by to bolo možno tým, že máme na to mesto spomienky na najlepšie obdobie života, ktoré človek nezíska keď tu presadá z flixbusu zo zlína na flixbus do prahy?
brno nie je mesto, ktoré by človek neocenil pri krátkej návšteve... nie je historicky zaujímavé pre turistu a nie sú tu v podstate atrakcie za ktoré by sa oplatilo cestovať, ale je tu zmes úplne všetkého, čo by bolo ideálne na život či s rodinou alebo ako študent. Je tu veľa zelene, v okolí je mrte pekných lokalít na oddych + dobré umiestnenie takže za 2h je človek v Prahe, v Rakúsku, v Poľsku, na Slovensku.
ale čo ma prekvapuje napr. na to, aké je to veľké mesto, mám tu z neho pocit pokoja, necítim sa tu tak, žeby som sa nemohol pohnúť, žeby som nemohol ísť v centre do reštaurácie a pod. Brno má aj dobré gastro, komorné bar, kaviarne, úžasné antikvariáty na každom rohu
@kakofonicka samozrejme že nie, veď ľudia majú radi aj Sládkovičovo. akurát tým, že je Brno mesto presýtené mladými ľuďmi a Birdz je portál rovnako presýtený mladými ľuďmi, tak to tu zrejme vyvoláva dojem že každý je z Brna a každý ho má rád
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale čo ma prekvapuje napr. na to, aké je to veľké mesto, mám tu z neho pocit pokoja, necítim sa tu tak, žeby som sa nemohol pohnúť, žeby som nemohol ísť v centre do reštaurácie a pod. Brno má aj dobré gastro, komorné bar, kaviarne, úžasné antikvariáty na každom rohu