ako vidim birdz ovladli samí chmulovia co si robia prdel z kazdeho prispevku....ak to pojde takto dalej, mozme cely birdz zrusit alebo aspon cele toto forum
je tu polozena normalna otazka, ale az na par normalnych odpovedi su tu same somariny od uzivatelov, ktory si myslia ze akí su vtipny ked sem pisu koktiny
ja neviem ....kedy sa na to citiš proste asi .... je to za mnou mam 18 ..a myslel som že už je čas .....ale není ....myslím že sa s tým netreba ponáhľať
ja mam 18 a este som nesexovala a zatial tak skoro ani nebudem... preboha ludia preberte sa zivot neni len o zasuvani k spokojnosti stacia aj len obycajne hratky ale to tu budem asi za kravu ze som volaco taketo napisala ked dnesnu spolocnost ovladaju sami nadrzanci a teraz som nemala namysli chlapov!!!
nechápem prečo sem píšu taký nlnci ,ktorí si len srandu robia ... ona sa pýtala a keď sa vám jej otázka nepáči .. nekomentujte !!! ja mám 16 a myslím ,že do tých sedemnástich by som chcela vydržať bez sexu zatiaľ stačí petting
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
je tu polozena normalna otazka, ale az na par normalnych odpovedi su tu same somariny od uzivatelov, ktory si myslia ze akí su vtipny ked sem pisu koktiny
ale treba uznať, že aj keď sa akokoľvek normálna otázka položí po stý raz, už na ňu človek nemá silu normálne odpovedať
a teraz moj nazor na temu