zatiaľ neviem veľa som toho vo svete nevidela ale tak asi pracovať niekde v zahraničí a bývať na Slovensku..zahraničie široký pojem že? Írsko poznám trošku tak možno tam kto vie
všade možne, londýn, cambridge, paríž, štokholm, niekde na ostrove. ja si pozakladám letné, zimné a neviem ešte aké sídla ale bývať budem pekne tu v piešťanoch lebo doma je doma
Kebyze dobre ovladam jazyk a su tam kamarati a ludia ktorych poznam tak Miami, Ibiza, alebo Rio de Janeiro. Bola som uz na dlhy cas pracovne v Grecku, no ostat navzdy by som tam nevedela, casom my toto jebnute Slovensko aj BA chybali...
Myslím že je dosť očividné na ktorú krajinu mám slabosť... a vlastne presťahovanie sa tam , život tam je akosi v mojich plánoch a nejak nepripúšťam inú možnosť (okolie Londýna)
@luthien Provensálske veľkomestá mám okukané bol som tam....no nebol som v Marseille ! to je môj jediný nesplnený sen...a tam sa chcem aj presťahovať ...Ale Nice je naozaj pekné
zo slovenska BB ZA RK alebo este ako tu v MT tak to na inom sidlisku teda to neni sidlisko tamje tisko pokoj krasa .. štúrka.. aa zo zahranicia.. Ibiza alebo Švédsko ale toje uplen rozdielne som si terza vsimla D
niečo z tohto : nejaké francúzske mestečko, Praha, niekde v Škótsku, v Luxembursku, vo Švajčiarsku, alebo dákej škandinávskej krajine, asi vo Švédsku, keď je odtiaľ Ikea a HM
Zo všetkých miest, čo som navštívila dodnes a ako-tak som si predstavovala, aké by to tam bolo žiť, by ma potešil minimálne polročný pobyt v Rotterdame, alebo aj na rok dva by som to tam prežila v zdraví, ak by som mala taký ten hviezdny plat, čo je
zvykom mať... ešte by som stihla esteticky upraviť stav stromov a Rotterdam by bolo dokonalým prototypom mesta 21.storočia! Lebo ak žiť konzumnosť a povrchnosť, tak na sto percent sa ide a tam to proste jede na plné obrátky. Tiež je mojím snom chvíľu pobudnúť v SanFranciscu a v Moskve, to druhé sa zadarí v najbližší rok dva určite, či by som tak vedela žiť dlhšie, ťažko povedať, keď som tam ešte nebola, skôr nie... bývanie si predstavujem v odľahlejšej lokalite bez príliš veľkej množiny človeka, nejaká dedina by bodla, na taliansky štýl... niečo ako Assisi s horami alebo Krušinec bez... však vieme, bez koho @xperiax
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Raz určite
Popripade Vancouver
NY
Praha
zvykom mať... ešte by som stihla esteticky upraviť stav stromov a Rotterdam by bolo dokonalým prototypom mesta 21.storočia! Lebo ak žiť konzumnosť a povrchnosť, tak na sto percent sa ide a tam to proste jede na plné obrátky. Tiež je mojím snom chvíľu pobudnúť v SanFranciscu a v Moskve, to druhé sa zadarí v najbližší rok dva určite, či by som tak vedela žiť dlhšie, ťažko povedať, keď som tam ešte nebola, skôr nie... bývanie si predstavujem v odľahlejšej lokalite bez príliš veľkej množiny človeka, nejaká dedina by bodla, na taliansky štýl... niečo ako Assisi s horami alebo Krušinec bez... však vieme, bez koho @xperiax