tak či tak ti bude chýbať dôležité učivo...biolu si doberieš,to sa len naučíš,ale chémia ti bude veľmi chýbať..a v treťom máš aj semináre a je toho dosť..ja by som si netrúfla ísť na výmenný pobyt,celý ten výklad by mi chýbal..moja spolužiačka išla v druhom ročníku a pochybujem,že to doženie,nakoľko tam ani zďaleka nepreberajú to,čo u nás na gympli... napr. vraj na matike sa učia sčítavať zlomky ..čo sme brali asi v 6. ročníku na ZŠ ...ak by som bola tebou,tak by som išla cez letné prázdniny,alebo v prvom polroku druhého ročníka.
a do zahraničia môžeš ísť aj inokedy....a pochybujem,že sa ti bude chcieť doháňať celý rok,veď mne sa ťaží naučiť sa to,čo sme preberali dva týždne ..budeš toho mať neskutočne veľa
@limetkajaja dik za koment je to ppč ťažké rozhodnutie polrok (ak nevyhram loto ) nepojdem je to ta ista cena :/ rozmýšľam,že by som si to učivo bral počas pobytu len to by bolo dosť náročné opakovať ročník nechcem, sme super kolektív zasa pod nami ani nehovorim. Ešte nad tým porozmýšlam proste niektore dni mam take, ze som rozhodnuty,ze pojdem a zasa na dalsi den váham :/ a viem, ze ak by som nesiel tak by som si po skole buchal hlavu o stenu
bio si mozes dobrat kedy chces.. a chemia v tretom rocniku je: lipidy, sacharidy etc.. len teoria v podstate.. cize, urcite by som siel v tretom rocniku
biola v druhom su prevazne kvitky + nejake sustavy zivocichov, to si doberies rychlo a hlavne je to strasna nuda chemia su hlavne prvky a tabulka, a to si doberies urcite rychlejsie jak biochemiu, co je v tretom
neviem, podla mna je to ucivo tretiacke podstatnejsie aj zaujimavejsie, ale je to individualne ofc, a zas mozes si to sam doberat uz aj v druhom rocniku, takze je to na tebe
ae vo vseobecnosti je to take, ze v 2.hom este ani nevies co chces a do 4.teho rocnika mas este cas +vela veci zabudnes, a zas ked v 3.tom vypadnes na rok prec a potom mas uz rovno maturitny rocnik, je to take.. sa dlhsie budes "dostavat spat" asi
aa neviem preco pisem taky dlhy koment
podla mna to je jedno, doberies si to tak ci tak.. ako neviem ako u vas na skole, ale napr u nas ludia co maturuju z bio a chem beru vo stvrtom skoro vsetko od zaciatu podrobne plus niektori ludia chodia na doucovanie aj tak (vacsinou ti, co chcu ist na medicinu)
@anitchka vďaka za koment podľa tvojich skúseností bol ťažší druhý alebo tretí ročník? A chcem isť na farmaciu tak to je to iste ako medici iba viac chemie treba vedieť
@matthewp ja som bola v tretom prec takto... cize neviem, lebo ja nejdem maturovat ani z chem ani bio, ale viem, ze sa to da dohnat podla mna aj v maturitnom rocniku, ved preberas tie veci na maturitu a pripravujes sa aj na prijimacky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
druhy rocnik je biflovacka aj chemia a biola + logika
prvá veta "skomoplena" , ešte že prvá bola OK
skomolena*
kua
a do zahraničia môžeš ísť aj inokedy....a pochybujem,že sa ti bude chcieť doháňať celý rok,veď mne sa ťaží naučiť sa to,čo sme preberali dva týždne ..budeš toho mať neskutočne veľa
neviem, podla mna je to ucivo tretiacke podstatnejsie aj zaujimavejsie, ale je to individualne ofc, a zas mozes si to sam doberat uz aj v druhom rocniku, takze je to na tebe
ae vo vseobecnosti je to take, ze v 2.hom este ani nevies co chces a do 4.teho rocnika mas este cas +vela veci zabudnes, a zas ked v 3.tom vypadnes na rok prec a potom mas uz rovno maturitny rocnik, je to take.. sa dlhsie budes "dostavat spat" asi
aa neviem preco pisem taky dlhy koment