Mám iphone 6s pol roka, a fakt jediná vec čo ma štve je tá autokorekcia mám rýchly mobil, ale som zdržovaná niečím takým, čo mi na starom Huawei normálne fungovalo ( mala som na výber slovo ktoré píšem, ďalšie slovo čo to asi má byť.... ) bude niekedy?
v skratke:
tvoj "starý" mobil, ako píšeš, si zaznamenával najčastejšie používané slová. časom sa prispôsobil tebe.
tvoj "nový" mobil ešte nemá túto databázu vytvorenú.
@melancholik Neviem o tom, žeby som mala nejakú špeciálnu klávesnicu, za to viem, že som s písaním nemala problémy ako teraz @pappkin to je tá posledná možnosť som sklamaná, že takáto ,,banalita" je tak odfkláknutá na apple technike a na android mobile s tým nie je problém @mix aj v tom máš pravdu že asi mám málo napísané na tom mobile
ale okrem iného stále zostáva faktom, že na Huawei mi dalo na výber aj 5 slov, čo asi eventuálne sa snažím napísať na iphone mi doplní prvú kravinu čo ten mobil napadne, často prepíše slovo, že ho musím 3x prepísať, aby tam písalo to čo chcem
@wistingher ja som s tým predtým úplne v pohode fungovala lebo mi dávalo na výber slová a nie, že mi tam hneď dal mobil svoje slovo prvú kravinu čo ho napadla
@melancholik skúsim pogúgliť tú aplikáciu, možno to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja to velmi nepouzivam, ale pocul som nieco o swiftkey sa to tusim vola ze to je dobra klavesnica
tvoj "starý" mobil, ako píšeš, si zaznamenával najčastejšie používané slová. časom sa prispôsobil tebe.
tvoj "nový" mobil ešte nemá túto databázu vytvorenú.
@pappkin to je tá posledná možnosť som sklamaná, že takáto ,,banalita" je tak odfkláknutá na apple technike a na android mobile s tým nie je problém
@mix aj v tom máš pravdu že asi mám málo napísané na tom mobile
ale okrem iného stále zostáva faktom, že na Huawei mi dalo na výber aj 5 slov, čo asi eventuálne sa snažím napísať na iphone mi doplní prvú kravinu čo ten mobil napadne, často prepíše slovo, že ho musím 3x prepísať, aby tam písalo to čo chcem
@wistingher ja som s tým predtým úplne v pohode fungovala lebo mi dávalo na výber slová a nie, že mi tam hneď dal mobil svoje slovo prvú kravinu čo ho napadla
@melancholik skúsim pogúgliť tú aplikáciu, možno to pomôže